Eka.

Eka postaus! Viimeinkin. Aloitan tällaisella listausjutulla, mutta kerron myös blogin edetessä lisää itsestäni ja haaveistani ja toiveistani. Epäonni parisuhdemarkkinoilla on myös aina hauska aihe, koska  olen pitkään harrastanut nettideittailua ja siitä tulen myös kirjoittelemaan. Tässä eka postaus siihen liityen. Vältä siis näitä tyyppejä treffaillessa.  

 

Narsisti

Tämä kyseinen on se kaikista vaarallisin tapaus. Henkilö saattaa vaikuttaa unelmien täyttymykseltä ja täydelliseltä jokaisella mahdollisella tavalla. Silloin on hyvä ottaa askel taaksepäin ja katsoa tilannetta uudestaan ilman niitä pinkkejä silmälaseja, jotka tekevät maailmasta ihmeellisen ja ihanan. Usein narsistia ei aluksi meinaa kovin helposti tunnistaa, mutta tuulen kääntyessä se todella kääntyy. Eli vain narsistin tarpeilla on merkitystä ja seuraavia ominaisuuksia alkaa esiintyä eli mustasukkaisuutta, muiden kontrollointia, muiden hyväksikäyttöä, ei ikinä myönnä tekevänsä virheitä tai myönnä olevansa väärässä. Mikäli joitakin merkkejä alkaa näkyä, niin on syytä jättää homma sikseen. Narsistia ei voi muuttaa eikä narsisti itse ikinä muutu.

blizzard-1245929_1280.jpgkuva: nettideitti24.fi

Epäystävällinen&Epäkohtelias

Sanomattakin selvää, että tällaista tyyppiä kannattaa välttää. Hyvänä esimerkkinä voi käyttää vaikka sitä, että kuinka hän kohtelee tarjoilijoita ravintolassa tai taksikuskia tai muita ihmisiä, joiden kanssa olette tekemisissä. Tietysti öykkäröintiä ei siedä kukaan, mutta epäkohtelias käytös usein antaa viitteitä, että kyseisellä henkilöllä on jotakin ongelmia.

 

Pihi

Piheys voi olla myös äärimmäistä. Toki säästäväisyys on hyvästä, mutta piheys on sen vastakohta. Se tarkoittaa sitä, että penniä venytetään liiallisuuksiin saakka aina ja kaikessa. Tällainen henkilö saattaa nähdä todella paljon vaivaa vain säästääkseen mitättömän pienen summan. Pihi henkilö usein on myös luonteeltaan hieman hankala ja ei myöskään ymmärrä muiden ihmisten tapoja ja käyttäytymistä, joten hänen kanssaan on todennäköisesti hankala tehdä yhtään mitään. Eli jos treffikumppanisi ensitreffeillä paljastuu pihiksi, niin on parempi jättää homma sikseen.

 

money-3120527_640.jpg                                                    kuva: pixabay.com

Kuten sanottua, niin kaikenlaista sitä mahtuu maailmaan. Oma lukunsa ovat myös ne netin huijarit ja muut sumuttajat. Mikäli nettideittailu kiinostaa, niin tästä blogista löytyi hyödyllisiä juttuja.

T:Jukkis

 

suhteet rakkaus seksi oma-elama
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *