Appelsiinien luona

IMG_7756.JPG

Meillä on kotona terassi. Se on vielä täysin tyhjänä, sillä ollaan muutettu tähän kotiin vasta hiljattain. Tai no ei ihan hiljattain, mutta ei olla päästy vielä lämpimiä säitä täällä viettämään. Unelmoin, että terassin voisi täyttää puilla ja muilla kasveilla! Se kuitenkin voi hieman jäädä kaukaiseksi haaveeksi, sillä pohjois-Italiassa talvet on välillä niin kovia, ettei mun unelmapuut (appelsiini&sitruuna) ehkä selviäisi. Niisk. 

Ylhäällä oleva kuva on otettu Rooman lähellä olevassa pikkukaupungissa Albano Laziale:ssa. Siellä oli ihana puutarha täynnä appelsiinipuita ja niitä oli niin paljon, ettei kaikkea ehditty edes keräämään! Appelsiinipuu on mulle vielä vuosienkin Italiassa asumisen jälkeen jotenkin maaginen näky. Jotain ihanaa missä silmä lepää. 

huomenta.jpg

Kuitenkin keskittyen nykyhetkeen. Aamulla sadetta katsellessa tein tuorepuristettua appelsiini&sitruunamehua. Tunnelma keittiössä oli värikäs ja pirteä. Ihan vastakohta miltä tuolla ulkona näyttää. Lunta on satanut reippaasti ja nyt se on vaihtunut vesisateeksi. Mitähän piristystä sitä oikein keksisi lounaaksi? 

suhteet oma-elama ruoka-ja-juoma
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *