REILU KUUKAUSI SITTEN…

img_1350_fotor_0.jpgimg_1347_fotor.jpgimg_1391_fotor.jpgimg_1333_fotor.jpg…vietin ihanan viikonlopun rakkaiden ystävien kanssa syntymäpäiviäni juhlistaen!

Itse suuntasin jo torstaina ensimmäisen kuorman kanssa, auto täynnä ilmapalloja, ruokaa ja omia tavaroita. Perjantaina töihin ja voi sitä tunnetta, kun odotin vähän pidemmästä matkasta saapuvaa ystävääni, Juuliaa <3 vielä kuitenkin päätettiin pyörähtää kaupan kautta, joka oli varmaan näkemisen arvoinen reissu meidän säätäessä 😀 Loput rakkaat ystävät kyytiin ja matkaan. Viikonloppuun mahtui saunomista, pitsaa, viiniä, ihana aamupala, kakkua ja herkkuja yllinkyllin, ulkoilua, pelejä, tortilloja, ihan äly hyvää pastaa ja jauhiskastiketta, musiikkia, ekstempore kulttuurimatka pienen kylän baariin, sunnuntain rääppiäiset, pakollisten hommien hoito hieman väsyneissä fiiliksissä ja mikä tärkeimpänä aikaa mun rakkaiden ystävien kanssa! <3 Tämmöisiä viikonloppuja pian uudestaan, eiks niin tytöt? 

Muutama vinkki, mitä opittiin viikonlopun aikana; vanna on äly kätevä täyttää lumella saunaan niin juomat pysyy viileinä, kakkuun sopivat tähtisädetikkukynttilät eivät tuo iloa yhtään sen enempää kuin normi kynttiläkään, koska vaarana on polttaa sormi niitä sytyttäessä (nimimerkillä kokenut).. 

Kuvien paljous saa puhua puolestani, kun Sara ikuisti viikonloppumme hyvin kattavasti ja onnistunein kuvin, kiitos! <3

IMG_1317_Fotor.jpg

IMG_1331_Fotor.jpg

IMG_1336_Fotor.jpg

IMG_1374_Fotor.jpg

IMG_1416_Fotor.jpg

img_1439_fotor_1.jpgcollage_fotor_1_0.jpgcollage_fotor_2.jpgimg_1403_fotor.jpgimg_1503_fotor.jpg

img_1523_fotor.jpg
 

suhteet oma-elama ystavat-ja-perhe
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *