Taaperon huoneen sisustus

Odotin kuin kuuta nousevaa Eveliinan kasvamista niin isoksi, että voidaan hänelle tehdä ikioma huone. Ja kun se päivä koitti, olin kuitenkin todella haikein mielin siitä etten enää nukkuisi pienen kanssa samassa huoneessa. Alkuun oli hankalaa, mutta nyt ollaan kukin osaltamme totuttu eri huoneissa nukkumiseen.

Minulle oli alunperin täysin selvää, että Eveliinan huoneesta tulee pinkki. Lopulta päädyin, että huoneesta tulee ehdottomasti pinkki-valkoinen väritykseltään ja sitä se onkin; lukuunottamatta yhtä sinistä frozen-laatikkoa ja tummansinistä pehmolelupussia.

img_8035.jpg

img_8041.jpg

– Lipasto, Ikea

– Pinkki valotaulu, Tiger

– Vaaleanpunaiset ja pinkit kehykset, Ikea

– Valkoinen kehys monelle kuvalle, Ikea

Vaikka olenkin melkoinen materialisti ja nautin todella uusista tavaroista, en suinkaan osta kaikkea uutena kaupasta. Nyt kun puheenaiheena pinnalla on ollut ekologisuus, olen seurannut vierestä keskustelua ja alkanut itsekin arvostamaan mm. kierrätystä.

Eveliinan tavaroista käytettynä meille ovat tulleet sänky ja verhot. Kuten näkyy, myöskin käytettyä voi löytää uskomattoman hyväkuntoisena. Toisen roska on toisen aarre.

img_8043.jpgimg_8050.jpg

– Pinnasänky, kirppis

– Verhot, siskojen vanhat

– Jakkara, Ikea

– Yksisarvispussilakanasetti, Prisma

img_8076.jpg

img_8072_0.jpg

– Prinsessatuoli, lahjaksi saatu isomummilta

– Prinsessatyyny, tyynyliina isovanhemmilta tuliaisina Puolasta, sisätyyny Ikea

– Matto, isomummilta saatu

Tällaiseen näkymään olemme parin viikon aikana päässeet. Todennäköisesti huone tulee vielä muuttumaan tässä ajan saatossa, tai viimeistään silloin kun löydämme meille sopivan isomman asunnon.

Erityisesti kiinnostaisi huoneeseen lisätä vielä erilaista sisustustavaraa. Olen himoinnut mm. Desenion lasten sisustusjulisteita ja Design Lettersin kirjainmukeja. Olen jo suunnitellut miten kirjainmukiin voisi istuttaa pienen kasvin tai käyttää sitä niinsanottuna krääsäpurkkina johon jemmata kaikki pienet, helposti häviävät tilpehöörit. Lisäksi tahtoisin ostaa pari pientä kangaskoria; paitsi sisustuselementiksi, myös erilaisten tavaroiden säilyttämiseen. 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *