Ladataan...

Aika kerrata tänne alkuvuoden tapahtumia!

Pyörähdettiin pojan kanssa Tampereella, kun käytiin moikkaamassa Minttu-kummia! Ihanan virkistävä reissu, ja käytiin luistelmassa yhdessä ekaa kertaa tänä vuonna. :)

Sitten ollaan ravattu muutamaan otteeseen Hämeenlinnassa korvapolilla, koska pojalta ei saatu mitattua synnärillä kuuloa.. Nyt 19.2 vielä koitetaan ja jos ei silloinkaan onnistu, se joudutaan tekemään nukutuksessa :s :o.. Käytiin neuvolassa ja täti tenttas, että kuuleeko poika mun mielestä, ja kyl se musta ääniin reagoi, ainakin välillä, kun ollaan testailtu.. ja kyllä juttelee ja jokeltelee nykyään niin paljon <3 Empä oo asiaa turhaan miettiny ja stressannu, kyllä se selviää :) Mittoja täytyy päivitellä sitten ensikerralla, kun oon kaivanu neuvolakortin jostain laatikon uumenista.

Sitten pidettiin 7.2 Ristiäiset, ja nimeksi tuli;

Daniel Onni Vuorensyrjä

Mun mielestä ristiäiset on yks tärkeimmistä juhlista, se on pienen ensimmäinen juhla joka kokoaa yhteen omaiset, kummit, sukulaiset ja ystävät. Yhdessä voidaan hiljentyä syntymän ihmeen ääreen ja todistaa lapsen kastamista Jumalan perheväen joukkoon.

Daniel sai viisi ihanaa kummia;

Minttu (Musa-teatterilinjalla tutustuttiin v.2014, heti ystävystyttiin ja ei ois Daniel parempaa sylikummia voinu saada) 

Anni (Ylä-asteella joskus kasiluokalla alettiin hengailemaan, hurjat teinivuodet viiletettiin parhaina ystävinä ja järjesteltiin ekoja kotibileitä)

Riina (Myöskin ylä-asteella samalla luokalla, mutta kesällä 2014 tutustuttiin paremmin. Taitava tekemään erilaisia kakkuja ja tosi lapsirakas ystäväni.)

Salla (Tais olla ala-asteella, kun ekan kerra jotain juteltiin, mutta syksyllä 2014 meistä tuli sattumalta seinänaapurit! :D Siitä se sitten lähti, ja ihana sydänystäiseni.) 

Sanna (Ollin isosisko, heillä 2-vuotia tytär Sofia ^.^)

Kaikinpuolin oli todella onnistuneet juhlat, kaikki tarjoilut maistuivat ja niitä kyllä riitti! :p siitä kiitos Ollin äidille, Sannalle, Mintulle ja Riinalle.

Tarjolla oli; 

Broileri- ja lohivoileipäkakku, kasvispiirakka, kermakakku, mustikka juustokakku, marsipaanipäällysteinen suklaakakku sekä omar- ja hopeatoffee makeisia.... NAM :p     -Kiitos avusta-

Myös Sannan askartelemat vaaleanvihreät pompomit olivat niin söpöjä. *.*

Meikäläisellä starttas tänään autokoulu! Kun kävin ekan teoriatuntini. Onneks niitä voi nykyään suoritttaa ihan kotoa käsin, niin ei aina tartte Danskulle ( eiks oo söpö lempinimi) hommata hoitajaa. Dansku voi nukkua tuhista parvekkeella vaunuissa, kun äippä vähän opiskelee ajamista. :)

Tänään maisteltiin myös porkkana- perunavelliä! Naminami, kun Dansku sai ihan omalla lusikan kärjellä vähän maistaa. Jälkkäriksi nuoltiin kurkkuviipaletta xD .. siitä se lähtee pikkuhiljaa. 

 

Ladataan...

Ladataan...

Hellurei ja hellät tunteet!

Joulu taittui mukavasti rauhaisissa tunnelmissa Ollin vanhempien luona. Siellä oli Ollin sisko ja sen mies, sekä niiden kohta kaksivuotias pikkuprinsessa Sofia. Meidän poitsun serkku <3 Oli hauska katsella kuinka Sofia osaa jo tehdä kaikenlaista, koristella kuusta ja lempparijuttu oli kun luettiin kirjaa yhdessä. Ruoka maistui ja paketteja availtiin, silloin vauvakin oli hereillä katselemassa mitä kaikkea saakaan lahjaksi. Illalla vielä käytiin mun äidin luona. 

26.12. olikin sitten neuvola ja siellä annettiin ensimmäinen rokotus. Neuvolatäti sanoi, että vatsaa saattaa vääntää, mutta ei poitsu näytä reagoivan siihen onneks mitenkään.Täti kirjoitti neuvolakorttiin; "Suloinen poika. Kovasti seurustelee, vastaa hymyyn hymyllä ja jokeltelee. Hienosti kasvaa rintamaidolla"  Mitat oli: 5885g ja 59,9cm :)

On kyllä ollut kivaa, kun Olli on ollut päivät kotona ja ollaan saatu tätä asuntoa laitettua eteenpäin ja muutenkin asioita hoidettua. Olli kävi Turusta hakemassa meille uuden auton, sellaisen tilavan farmarin, niin mahtuu koko perhe vaunujen kanssa sinne hyvin. 

Uusivuosi meni ystävien seurassa tässä meillä kotona. Vauva lähti ilta kymmeneltä hoitoon ja haettiin se sitten yöllä kolmen aikaan kotiin. Saatiin käydä rauhassa ampumassa raketit ja vähän omaa aikaa. Syötin pojan ennen hoitoon viemistä ja 70 milliä olin saanut käsin pumpattua pulloon. Tiesin jo silloin ettei se tule riittämään ja yöllä kun vauva heräs se oli hetkessä juonut sen. Sitten oli laitettu korviketta pulloon niin oli tullut kauhea huuto ! :D hahhah, voi äidin pikkusta :') 

Mulla onkin kovat suunnitelmat tällevuodelle jo mietittynä.. Aion alkaa taas kunnolla harrastaa liikuntaa ja aloittaa autokoulun! Hui :p

Mutta palailen taas<3 Heido ja hyvää tätävuotta kaikille <3

Ladataan...

Ladataan...
Julianelämää

Apua kun aika on oikeesti kulunut nopeesti! Hyvä, että marraskuusta edes muistaa mitään.. :D Siksi on tää blogin kirjoittelukin vähän venähtänyt..

Arki on lähteny ihan hyvin meillä sujumaan, et Olli on töissä 8-17 ja mä vauvan kanssa kotona. Satoi tai paistoi niin me ollaan käyty joka päivä ulkona kävelemässä, joskus ihan 10 km lenkkejäkin! Sit marraskuussa näin tosi paljon kavereita ja koin olevani energia täynnä niin, et jaksoin laittaa kotia ja olla menossa kokoajan. Vauvakin nukkuu hyvin sitkun vaan saa unenpäästä kiinni... Joskus se saattaa venähtää tositosi myöhäänki enneku se sit lopullisesti nukahtaa. Nyt oon iltasin koittanu pitää sitä hereillä, esim. yks lempparijuttu on kylpeminen :)

Joulukuun alussa oli yks viikonloppu tapahtuma, johon osallistuin vauvan kanssa. Siel oli yhteensä 250 nuorta ja tosi paljon meikän kavereita<3 Parit pikkujoulutkin on kavereiden kesken ehditty täs meillä järjestää:)

7.12 oli neuvola ja vauvan mitat silloin: 5450g & 58,5cm, eli hienosti poitsu täysimetyksellä kasvaa!

Saatiin nyt myös lyötyä lukkoon tulevat ristiäiset.. Niitä onkin kyselty ja ne järjestetään vasta 7.2.16. Päätettiin, että tuo aika on hyvä koska ei ennen Joulua olisi ehtinyt ja meillä on vielä viimeistelyä tän asunnon kanssa.. (Esim. Olohuoneen lamppu puuttuu) :D 

No tää viikko on menny aika surkeissa tunnelmissa, kun mulla nousi tiistaina kuume :/ Ollilla alko sit keskiviikkona isyys- ja joululoma niin eiköhän sekin sit tullu kipeeks ja sillä on vieläkin veto ihan pois.  Mä oon onneks jo paremmassa kunnossa ja kävin tänään viimeistelemässä jouluostokset :) Ensviikolla se Joulu jo on, iha hulluu kun ei tunnu yhtään siltä! Ostin poitsullekki lakin ja tonttuasun<3. On kyl erilaista nyt viettää joulua, kun on oma lapsi. Tuntuu muutenki et kaikki on saanu merkityksen, vielä enemmän kun aikasemmin. 

Mut nyt meen hoivaamaa nuhanenää *niisk*  ja rauhaisaa joulua <3

Ladataan...

Pages