vko 39+6

Ohhoh ompa aika taas vaan kulunut nopsaan ja kaikkea on tapahtunut! Oon usein miettiny et pitäs kirjottaa, mut kun päästii muuttamaan on jokapäivälle kyl löytyny hommaa 🙂

Joo elikkäs 12,9, Juhlittiin mun synttäreitä ja järjestettiin ihanat vauvakutsut siin samalla. Pidettiin ne hyvän ystävän luona ja tarjoilua väsättiin edellisenä iltana. Tarjolla oli kaksi juustokakkua; Mustikka ja sitten sellainen mis oli mangoa, sitruunaa ja vähän appelsiinia 🙂 Sit oli kinkkupäällysteisiä ruisnappeja, muffinseja, turkinpippuritryffeleitä, pasteijoita sekä boolia. Oli kivaa kun ystävät autto ja kaikki onnistu tosi hyvin ja ei jääny pahasti ylikään, eli tais maistua!  Näin vanhoja linjalaisia pitkästä aikaa, joten ohjelmaakaan ei tarvinnut järkätä, kun oli rentoa vaan istua ja vaihtaa kuulumisia. Mut tosiaa hyvin syötiin ja lahjapaketteja availin. Sit laitoin tavaroita kiertämään, et kaikki sai hypistellä vauvalle ostettuja ihania lahjoja! Oon niin kiitollinen, et mul on noinki paljon ystäviä ja tukiverkkoo. Ei ilman niitä kyllä kauaa jaksais! KIITOS!

Sitten maanantaina 14.9 oli lopullinen muuttopäivä. Jotain säkkejä ja laatikoita oltiin kannettu jo etukäteen, mut kaikki huonekalut ja loput tavarat muutti uuteen kotiin tuolloin. Olli otti töistä muuttovapaan, sekä pakettiauton ja onneks yks sen kaveri autto kantamaan niin et mun ei pahemmin tarvinnu rehkiä vaan sain järjestellä uudessa kämpässä tavaroita paikalleen. Musta tää tuntu kyl heti niin kodilta ja olin niin onnellinen, kun sit vihdoin ja viimein päästiin tänne sielt kämäsestä kaksiosta. Täällä on kolmekertaa enemmän tilaa ja lapselle ihan oma huone, parveke, kylpyhuone ja kaikki on muutenkin niin täydellistä, kun ollaan itse saatu valita kaikki lattiasta kattoon 🙂 Mun lempihuoneet on kyl keittiö, sit toi meidän makuuhuone kun siellä on niin persoonallinen se tehostetapetti ja myös vauvanhuone alkaa olemaan ihan valmis. Sinne tulikin väriksi sitten vaaleanvihreä. Kaikki lähti siitä seinästä, kun siihen laitettiin aloevera niminen maali ja sitten tulikin sammakkolamppu kattoon. Tänään kiinnitettiin viimeinen juttu seinään ja tuotiin hoitotaso paikalleen. Nyt itse tähti vaan sais syntyä! Siitä tulikin taas juu mieleen et huomenna ois 7.10.2015 ja meidän vauvan laskettu päivä, hui kamala kun mua jännittää. Siis sillo ku vko 39 pyörähti käyntii niin jännitys nousi jotenki edellisee verrattuna ihan hirveesti. Ennenku joku kysy et jännittääks mua nii vastasin vaa et ehkä vähän, mut nyt sitä kokoaja miettii et millo se alkaa ja vähän ahdistaakin. Eilen oli neuvola ja siellä kaikki oli niinku pitää ja mahakin kasvaa just siin keskikäyrän kohilla. Et se kyl taas vähän rauhotti mieltä, kun tietää et vauvalla on ainaki kaikki hyvin. Uus aika varattiin  nyt viikonpäähän ja sit mietitäänki käynnistystä. Mut toivotaa et nyt tässä pääsis synnyttään.. Jänniä aikoja!!!

 

Kommentit (2)
  1. Onnea loppuodotukseen! Kokemuksesta kertaa kaks, tiedän kuinka raastavia päiviä noi viimeiset päivät on kun odottaa, mutta ei tiedä tasan tarkkaan mitä odottaa 🙂 Päävoitto häämöttää jo! 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *