Filmitähden glamouriho tänne, heti, nyt!

kasvot.jpg

Hyvinvoiva iho, osa tervettä ja sädehtivää olemusta. Haavelistallani on vanhanajan glamour-filmitähtien kuulas, vaalea ja sileä kasvojen iho. Sen sijaan minua on siunattu punakalla, helposti reagoivalla naamalla, jota sulostuttavat ammottavan suuret ihohuokoset.

Voiko ongelmalle tehdä jotain?

Toki voi, lohdutti ammattitaitoinen kosmetologi. Ja teki kasvojeni iholle Visia-analyysin. Syy pulmaan selvisi: aiemmin hankkimani hoitotuotteet eivät ole imeytyneet kunnolla, koska ihohuokoset ovat täynnä epäpuhtauksia. Lisäksi paljastui, että en ole kesäisin suojannut kasvojani kunnolla auringolta, analyysiohjelma havaitsi jo UV-säteilyn aiheuttamia, mutta vielä lähes huomaamattomia juonteita.

Paniikki! Muutunko kurttumummuksi ennen aikojani?!

Hoitokuuriksi määrättiin saksalaisten ihotautilääkärien kehittämää Aesthetico-salisyylihappokuorintaa.  Mikäänhän ei huojenna ongelmaisen ihmisen mieltä niin kuin se, että saa kuulla luotettavan saksalaisen huomaavaisesti kehittäneen pulmaan ratkaisun germaanisella pedanttisuudella. Vielä parempi, jos kysymyksessä on saksalainen lääkäri (tai koneiden tapauksessa insinööri).

Alistuin siis piinapenkkiin. Edessä ei ollut mitään hellää hoivaa vaan happo poltti ja kuumotti. Kosmetologi kuitenkin rauhoitteli, että vaikka hoito tuntuisi kurjalta, niin iho ei näyttänyt mitenkään erityisen ärtyneeltä. Ja muutaman minuutin happokäsittelyn jälkeen hän jo neutraloikin ihon emäksisellä aineella.

Lopuksi puhdistus, happikäsittely sekä ihanan vilvoittava ja raikastava piparminttunaamio! Ja jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen tutut totesivat kasvojeni värin parantuneen ja ihon muutenkin kirkastuneen.

Kaupan päälle vielä mieltä virkistävät keskustelut mukavan kosmetologin kanssa sekä rentoutuminen hoitolan rauhoittavassa ilmapiirissä. Miksen ole tehnyt tätä jo aiemmin?

Kuva: http://www.flickr.com/photos/dixiedancer/3297098873/

kauneus iho testit terveys
Kommentit (3)
  1. Kävin salisyylihappokuorinnassa Turussa kauneushoitola Fiinissä. Olen tässä vuosien varrella etsinyt hyvää kosmetologia ja minulle sopivaa hoitoa – useasti joutunut pettymään. Mutta en tällä kertaa! Vihdoin tuntuu löytyneen se oma luottokosmetologi. 🙂

    Kahden tunnin hoito maksaa 200 euroa – mutta kerrankin tuli oikeasti tuloksia, joten maksoin tuon mielelläni. Lisäksi ihoa pitää hoitokuurin aikana kotona hivellä A-vitamiinivoiteella. Hoitokertoja oli kuuriluontoisesti kolme, lisäksi neljäs, rauhoittava naamiohoito, joka minulla vielä edessä.

    Aspiriiniallergikoille hoito ei sovi. Silloin voi kuulemma kokeilla lempeämpiä hedelmähappokuorintoja. Ystäväni kävi omenahappokuorinnassa ja oli yhtä tyytyväinen tuloksiin!

  2. Toinen ihohuokoshirviö täällä, innokkaana odottelemassa hintaluokkaa (:

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *