Kolmas lenkki

Ohjelmassa oli eilen rauhallinen 30 minuutin kävely, josta ei ole mitään mainittavaa, oli oletusten mukaisesti hyvin helppoa. Mutta sekin lasketaan lenkiksi, onhan se ohjelmassa 😉 Tänään oli sitten vuorossa juoksua 2×10 minuuttia. Ensin suunnittelin lähteväni matkaan heti herättyäni, mutta sitten muistin, miten tahmeaa ja hengästyttävää liikkuminen on aamuisin. Venailin siis pari tuntia, jonka jälkeen astuin Baanalle. 

tumblr_m9ue51p1ae1rzi4mso1_500_large.jpg

Olin taas tyytyväinen suoritukseeni! Ei kipuja missäään, hengästyinkin paljon vähemmän vaikka nopeus pysyi samana, ja juoksu kulki hitaasti, mutta varmasti. En uskalla lähteä spurttailemaan vielä kovaa, koska pelkään ajavani itseni piippuun, enkä sitten jaksa juosta koko matkaa. Puolen päivän aikaan kroppani oli siis jo valmis juoksuun, mutta oli sen verran kuuma, että hiki todellakin virtasi! Tässä speksit Sport trackerista, jonka käynnistän vasta kun alan juosta, kävelen reippaasti viitisen minuuttia lenkin aluksi.

 

Kesto             00:20:08 (5 minuuttia kauemmin kuin toissapäivänä!)

Matka            2,72 km

Keskinopeus  8,1 km/h

 

Huomenna vapaa 🙂

Kommentit (2)
  1. Niin sen kai kuuluukin, mutta olisi kiva päästä kovempaa 😉 Ja kiitos vinkistä, tutustun!

  2. Juoksun kuuluukin olla hidasta, kun kestävyyskuntoa kehitetään.. 🙂 Kannattaa muuten tutustua sellaseen paikkaan kun fitlandia.fi, jos juoksutietoutta kaipailet!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *