Uusi vuosi, uudet tavoitteet

Vuoden vaihteessa on tullut tavaksi miettiä hieman miten kuluva vuosi on mennyt. Tämä vuosi on ollut todella hieno ja onnellinen vuosi. Siihen on mahtunut isojakin muutoksia, mutta ne on olleet juuri oikeita muutoksia oikeaan aikaan.

Mietin aina ennen uuden vuoden alkua mielessäni jotain tavoitteita tulevalle vuodelle. Tälle vuodelle tavoitteita oli viettää enemmän parisuhdeaikaa miehen kanssa, liikkua enemmän, lukea kaikkea mikä tuottaa itselleni iloa, syödä enemmän kasviksia ja kalaa, muokata vaatekaapin sisältöä järkeväksi ja lisätä sinne vähitellen kotimaista ajatonta vaatetta. Ihan hyvällä mallilla kaikki tällä hetkellä, etenkin tuo vaatekaappi (on ollut työn alla jo muutaman vuoden).

Ensi vuodelle mietin seuraavanlaisia tavoitteita:

Liikun edes vähän enemmän.

Yksinkertaistan kaikkea mitä voin ja mikä tuntu hyvältä (pukeutumien, sisustaminen, ruuanlaitto..).

Ostan vähemmän. Sisustusta voi uudistaa kierrättämällä olemassa olevia esineitä kaappiin ja sieltä esille vaikka kuukausittain. Samalla yksinkertaistan näkyvillä olevan sisustuskrääsän määrää. Pukeutumisessa toimii sama konsti, joka vuodenajalle oma yhdisteltävissä oleva vaatepakettinsa niin kaappi ei räjähdä käsiin ja välillä saa vaihteluakin vaatetukseen. Muutaman kuukauden sivussa ollut vaate tuntuu taas kuin uudelta.

Vähennän lihansyöntiä ja yritän vaivihkaa vähentää sitä koko perheen ruokavaliosta.

Panostan parisuhteeseen. Iltaisin läppärit sivuun tai sitten yhdessä valittu leffa pyörimään. Kuuntelen toista. Halaan useammin. 

Luen kirjoja avoimin mielin ja annan mahdollisuuden myös sellaisille kirjoille, jotka ei heti niin paljon innosta.

Siinä nyt päällimmäisenä mielessä olevia tavoitteita ja aina voi matkan varrella miettiä lisää. En aio näitä hampaat irvessä lähteä tekemään, vaan ottaa pikkuhiljaa tavaksi ja opetella niitä osaksi arkea. 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *