Remontti edistyy

Tammikuu hurahti melkoista vauhtia ja myös remontti edistyi toivotulla tavalla. Kaikki väliseinät saatiin paikalleen, lasten makuuhuoneiden seinät maalattiin ja lattiat asennettiin.

Väliseinien rakentamista

Tällä hetkellä muissa tiloissa on pohjamaali. Tulevan viikon aikana olisi tarkoitus asentaa loput lattiat sekä kattopaneelit kaikkiin tiloihin.

Tyttären huone

Täytyy kyllä sanoa, että olemme saaneet ihan huikeaa palvelua täällä Kaustisella paikallisilta yrittäjiltä. Meidän jokaviikkoinen ostopaikka remonttitavaroille on ollut Kaustisen K-rauta ja täytyy kyllä myöntää, että en ole ikinä törmännyt missään rautakaupassa noin huikeaan palvelun tasoon. Myyjät ovat aina iloisia, asianatuntevia ja auttavaisia. Kauppias soittelee ja kyselee remontin edistymistä. Ihan parasta!

Pojan huoneen lattialla odottelevat puupaneelit kattoa varten. Paneelit hankimme paikallisesta rautakaupasta, Kaustisen K-raudasta. Kauppiaan kanssa pyörittelimme pitkään erilaisia vaihtoehtoja ja lopuksi löysimme tosi hyvän paneelin meidän tarpeisiin.
Tälle seinälle olen tilannut suomalaiselta taiteilijalta taideteoksen, joka peittää kaapin. Sähkökaappi täytyy saada peittoon 😀

Pikku hiljaa hyvää tulee ja luulen, että jo seuraavassa blokikirjoituksessa päästäänkin jo kurkistamaan vähän sisustusratkaisuja sekä valmiita pintoja.

-E-

Kommentit (3)
 1. Taina-mummo
  10.2.2021, 09:48

  Hyvää ja tarkkaa työnjälkeä,ei ole peukalo keskellä kämmentä.Tsemppiä 💖👍

 2. Marja-Liisa Kumpuvaara
  8.2.2021, 12:30

  Kuulostaapi hyvältä toi teidän aherrus. valmistuu pikku hiljaa.

  1. Kiitos kommentista! Mukavasti edistyy 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *