Turhautunut työntekijä täällä hei!

Täällä sitä taas istutaan tyhjänpanttina toimistolla samalla kun ulkona paistaa kutsuvasti kevät aurinko ja omassa puutarhassa odottaa vaikka mitä mukavaa ja vähemmän mukavaa puuhaa tehtävä ja voisihan sitä lasten kanssakin olla ennemmin puistossa kuin kökkiä toimistossa.

Työpäivää on aika lailla puolessa välissä ja minua turhauttaa tekemisen puute. Muutama pikkujuttu tuli hoidettua nopeasti aamulla ja sen jälkeen loin ilmoituksen avoimesta työpaikasta esimieheni toiveiden mukaan.

Mitä työpaikkailmoitukseen sitten piti EHDOTTOMASTI kirjoittaa.

Kuvailuun millaista henkilöä haemme, piti kirjoittaa ehdottomasti yrittäjähenkinen.

Yrittäjähenkinen on oksettava muotisana, joka lukee joka hemmetin työpaikkailmoituksesta riippumatta siitä halutaanko töihin maanviljelijä vai avaruusteknologian edelläkävijä. Yrittäjähenkinen on sana jonka 99,99% työnantajista ymmärtää väärin ja voin vannoa että oma työnantajani kuuluu tähän ryhmään. Tuo sana on itse  asiassa kärsinyt aikamoisen inflaation koska se on työnantaja puolella niin väärin ymmärretty. Työnhakija voi vaan arvailla mitä se milloinkin tarkoittaa tai yrittää haastattelu tilanteessa päästä kärryille siitä.

Dynaaminen työntekijäkin toki piti mainita koska niin nyt vaan on tehty vuodesta 1954 lähtien.

Kun yrittäjähenkinen ja dynaaminen on mainittu samassa ilmoituksessa voi olla varma että tänne palkataan jokin saamaton vätys tai sähläävä sabotööri töihin jolla on aina kiire ja jonka työn jälkeä saa paikkialla.

Superlatiivejakin piti kylvää ilmoitukseen, sillä olemmehan kaiken kaikkiaan HUIPPU tiimi ellei nyt ihan täydellisiä sentästään. No kuulostaahan tuo paremmalta kuin se karu totuus että tässä huippu tiimistä on se että täällä on useampikin saamaton vätys, joiden takia muiden työt seisoo paikallaan.

Pitihän toimitilojakin kehua koska se nyt vaan kuuluu asiaan. Vanha, peruskorjauksen alla oleva mörskä muuttui työpaikkailmoitukseen hyvällä sijainnilla olevaksi toimistoksi jota juuri peruskorjataan ja modernisoidaan. Pitää paikkansa siltä osin että tämän on todella hyvällä sijinnilla ja että tätä modernisoidaan. Nykyään hanasta saattaa jopa saada kirkasta vettä ennen vakio oli teen värinen vesi ja tukkeutuneet viemärit eli jonkinlaista modernisointia tämä mörskä on kokenut.

Olen aivan varma että en ole ainut työhöni leipääntynyt ihminen joka vaan toivoisi että lähiesimies tukehtuisi lounaaseen ja että lotossa voittaisi 10 000 000€ jo tällä viikolla niin ei tarvitsisi ensi viikolla tulla töihin.

 

tyo-ja-raha tyo
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *