Onnea kuvina

Muutaman päivän blogitauko venyi lähes kuukaudeksi, mutta onpahan kerrottavaa. Tai edes näytettävää. Olen istunut kyllä koneen äärellä harva se päivä, mutta hävittänyt itseni jonnekin viikkoaikataulutusten rivien väliin. Yhtenä syynä oli myös suunnaton vaikeus (saamattomuus) saada kuvia kännykästä koneelle asti ja muokattua, mutta here we go now – sekalaisia kuvia joulusta eteenpäin!

img_0567.jpg

Alunperin tarkoitus oli palata takaisin kuntosalille vasta Nellin päästessä päivähoitoon, mutta sain kaivettua esiin sisäisen organisaattorini, ja pystyin mahduttamaan viikon aikatauluihin laulutuntien ja bänditreenien lisäksi myös kolmet salitreenit. Feels great!

 

img_0438.jpg

img_0440.jpg

img_0451.jpg

img_0492.jpg

img_0464.jpg

img_0482.jpg

Joulu vietettiin Pohjois-Karjalan suunnalla miehen isovanhempien luona, ja Nelli sai hurjat määrät lahjoja! Vähän jännitti mitä kuuden tunnin ajomatkasta tulee pienen lapsen kanssa, mutta pari kertaa pysähdyttiin syömään ja matka meni tosi hyvin!

 

img_0505.jpg

uvuvuv.jpg

img_0542.jpg

uvuvu1.jpg

Vuosi vaihtui kivoissa merkeissä, alkuillasta anoppilassa, ja vuoden jo vaihduttua suunnattiin extempore isommalla porukalla baariin.

 

img_0629.jpg

img_0580.jpg

Muuten tammikuu on kulunut leppoisasti hyvän ruoan, kovien treenien ja rakkaiden ystävien parissa. Parhautta siis.

Parin tunnin päästä lähdetään tytön kanssa neuvolaan, kuulumisia sieltä siis seuraavaksi!

suhteet oma-elama ystavat-ja-perhe
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *