Kiinnitetty postaus

Testissä Moccamaster CupOne-keitin

Kaupallinen yhteistyö: Moccamaster

Sain Moccamasterilta testiin heidän CupOne-keittimensä, joka nimensä mukaisesti keittää yhden kupin kahvia kerrallaan. Oheisesta videosta voit silmäillä, miten laitteen käyttöönotto sujui. Lyhyesti sanottuna keitin on oikein hyvä. Ja söpökin vielä.

Paketissa tulee mukana vauvakokoisia suodatinpusseja, Moccamaster-pahvimukeja sekä mahtavat paksuseinäiset posliinimukit. Tämän lisäksi sieltä löytyy mocciksen omaa puhdistusainetta sekä suodatinsuppilon piskuisen reiän hoonaamiseen tarkoitettu esine, joka muistuttaa erehdyttävän paljon hammasväliharjaa.

Keittimessä ei ole lämpölevyä, ja se on tarkoitettu käytettäväksi suoraan kupin kanssa. Optimaalinen kerta-annos on kolme desiä, eli periaatteessa pieniä kuppeja harrastava saa tällä aikaan myös kaksi pientä kahvia. Tai sitten sen yhden ison. Käytännössä yhden hengen talouteen Cup One on varsin soiva peli.

Ensikäytöt ovat osoittaneet, että keittimellä pystyy hyvistä raaka-aineista ja välineet puhtaina pitäen aivan yhtä loistavaa kahvia kuin käsimenetelmilläkin. Omalla kohdallani jään ehkä miettimään, säästääkö 1-2 kupin aparaatti vaivaa aivan niin paljon, että se jäisi aktiivikäyttöön. Mutta ehdottoman laadukas peli se on.

Koska keittiössämme asuu isokokoinen samanvärinen keitin, jolle olemme antaneet nimen Moccamama, tämä on tietenkin Moccababy. Ja homman nimi on nyt seuraava:

Kun @kahjonakahviin -instatili saavuttaa 1000 seuraajan maagisen rajan, Moccababy lähtee uuteen kotiin. Arvonta järjestetään Instagramissa. Instagram, Lily, Facebook ja Supo eivät ole osallisia arvontaan. Kahjona kahviin on, ja tietysti palkinnon lahjoittanut Moccamaster. Että pysykää tutkalla, seuratkaa @kahjonakahviin ja kutsukaa kaveritkin seuraamaan että saadaan keitin matkaan nopeasti.

koti ruoka-ja-juoma testit
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *