Estelle-mekko jouluksi

estellemekko.JPG

estellemekko2_0.jpg

Sattuikohan kukaan muu bongaamaan viime perjantaina Facebookissa kiertäneen linkin prinsessaperhe Victorian, Danielin ja Estellen piparinleipomispuuhista? Itsellänihän (kröhm) ei ollut muuta tekemistä kuin notkua netissä, joten katsoin koko pätkän ja ihastelin kuinka niin pienellä tytöllä pysyi rusetti päässä ilman kirkuhuutoa ja jatkuvaa repimistä. Jos ette usko niin käykää katsomassa  video täältä.

Olen yrittänyt saada Filipan päässä pysymään pinniä, ponnaria, pantaa ja ties mitä rusettia, mutta ne lentävät yleensä huudon säestämänä nanosekunnissa nurkkaan.

Videosta tarttui muutakin mukaan tai oikeastaan silmäni liimautuivat ihastuksesta ruutuun, kun huomasin Estellen mekon kaulukset ja hihat. Yhtäkkiä kuosikin oli maailman söpöin eikä aikaakaan, kun google kävi kuumana ja päädyin etsimään mekkoa ruotsalaisen Livlyn sivuilta. Noin viiden minuutin ajan mietin, että jos tilaan mekon nyt, niin lokeroidaanko minut johonkin sekopää-äiti lokeroon, jotka pukevat lastansa prinsessaksi hinnalla millä hyvänsä vai onko ihan ok tilata nätti mekko, jonka on bongannut jonkun päältä – huolimatta siitä onko tyyppi prinsessa tai ihan tavis-bebe.

Arvaatte varmaan lopputuloksen. Mekko siis voitti, ja ah – tänään se vihdoin saapui. On muuten yksi kauneimmista mekoista joihin olen törmännyt. Kävin huvikseni katsomassa onko mekkoa enää myynnissä missään, mutta arvatenkin ne oli myyty loppuun.

estellemekkokollaasi.jpg

Livlyn mekoista muuten vielä sen verran, että pidän todella paljon, että valmistajat ovat oivaltaneet pitää pienten tyttöjen mekkojen helmat lyhyinä. Normaalisti joudun lyhentämään helmoja Filipalle, koska pitkät helmat häiritsevät ikävästi leikkiä ja kiipeämistä.

muoti ostokset ystavat-ja-perhe hopsoa
Kommentit (1)
  1. Pistän paremmaksi! Minulta löytyy mummini minulle ompelema mekko, jonka malli on sama kuin mekossa, joka Kruununprinsessa Victorialla oli päällään Prinsessa Estellen ikäisenä. Mekko on edelleen priimakunnossa ja nyt voin pukea oman tyttöni samaan ”Vickan”-mekkoon. Parasta on, että vuotta minua vanhempi serkkuni, jonka tyttö on vuotta omaa vauvaani vanhempi, esitteli samanlaista, omaa ”Vickan”-mekkoaan minulle ja kysyi muistanko mummin ompeleman mekon. Ai, että muistanko!!! Kohta meidän tytöt kulkee 30-vuotta vanhoissa prinsessamekoissaan 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *