Mekkopuu – second-hand mekon arvonta!

desktop29.jpg

Mietin kuumeisesti koko talven mikä olisi se mun juttu, kun jään hoitovapaalle. Haussa oli siis jokin josta saisi muutaman euron ylimääräistä, ja josta voisi myöhemmin kehitellä vaikka ihan liiketoimintaa itselleen. Sitten mietin, että mitä mä osaan.

1. Ostaa kauniita mekkoja joista saa aina kehuja.
2. Shoppailla netissä ja löytää sieltä parhaat palat.
3. Käyttää tietokonetta.

No, okei osaan mä paljon muutakin, mutta noiden yllä olevien summana päätin pistää pystyyn käytettyjen mekkojen kaupan 0-3 vuotiaille. Mekkopuun. Tällä hetkellä (sopivaa verkkokauppa-alustaa etsiessä) mekot myydään Facebookin kautta, mutta joku päivä  ne saattavat siirtyä ihkaoikeaan verkkokauppaan. Ja jos unelmat todella käyvät toteen, niitä saatetaan myydä joku päivä ihan kivijalkakaupassakin.

Toistaiseksi kuitenkin otetaan askel kerrallaan, hengitetään syvään ja pistetään pieni arvonta pystyyn.

————————

Jos siis olet pienen mekon tarpeessa – tai sinulla on kummilapsi, siskontyttö, lapsenlapsi tai kummin kaima, joka tarvitsee pienen mekon. Tai haluat ihan muuten vain ilahduttaa jotakuta sellaisella, niin osallistu Mekkopuun arvontaan. Muistathan, että kyseessä ovat second-hand mekot ja jokaista mekkoa on vain 1 kappale ilmoitetussa koossa.

Arvonnan ohjeet:

1. Yhden arvan saat, kun käyt tykkäämässä Mekkopuusta Facebook-sivuilla täällä , ja käyt kertomassa siitä tämän postauksen kommentteihin.
2. Kaksi arpaa saat, kun käyt valitsemassa suosikkimekkosi ja kerrot siitä tämän postauksen kommentteihin.

Eli toimi näin kommenttikentässä:

1. Kävin tykkäämässä 🙂
2. Suosikkini on Juhlamekko nro 3.

Arvonnan voittaja saa palkinnoksi valita suosikkimekkonsa, joka toimitetaan voittajalle kotiin. Arvonta suoritetaan ensi lauantaina 10.5. ja voittajasta ilmoitetaan tällä palstalla!

Ja shoppaillakin saa ;).

————————-

Huom. koska tuotteet ovat myynnissä koko ajan ja niitä on vain 1 kpl en voi taata, että palkinnoksi tulee juuri se arvontaa varten valittu mekko.

Kommentit (39)
  1. Hei täähän on ihan mahtava juttu! En ehtinyt arvontaan mukaan, kun oli kaikenlaista katkoa… Mutta onnea tälle projektille, on kyllä kivan oloinen juttu! Jään seuraamaan mekkoja mielenkiinnolla. 🙂

  2. Tykätty. Suosikki on nro 11, vaikka se jo onkin liian pieni meidän tyttöselle.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *