Ei-niin-seesteiset parvekekahvit

Eilen nautin ensimmäiset parvekekahvit aurinkoisella parvekkeella. Olin ajatellut ottaa tilanteesta oikein valokuvankin, josta kävisi ilmi hetken seesteisyys ja rauhallisuus. No, kuvaa ei tullut, sen sijaan pääsin kahdesti kymmenen minuutin sisällä pesemään taaperon kakkapyllyä, minkä lisäksi juoksin pikavauhtia keittiöön hakemaan talouspaperia, jolla kuivasin parvekkeen pöydän, jolle tyttö vahingossa kaatoi vesimukinsa (omani ja naapurin kännyköiden päälle; onneksi molemmat säilyivät ehjinä). Kahvihetki keskeytyi myös ovisummerin pärähtämiseen, mistä seurasi varsin viihdyttävä parinkymmenen sekunnin juttutuokio jonkun samassa rapussa asuvan kanssa, jonka summeria oli myös soitettu, minkä seurauksena puhuimme lopulta ovipuhelimessa keskenämme toistellen typerinä haloo, haloo, kuka siellä? Kahvihetken päätteeksi sain vielä lohduttaa taaperoa, joka parveke-elämästä kovin riemastuneena ei malttanut pysyä hetkeäkään paikoillaan sillä seurauksella, että hän löi ohimonsa parvekehyllyn kulmaan (onneksi selvittiin vain säikähdyksellä).

Ei siis ollut seesteistä eikä rauhallista, mutta aurinkoista ja lämmintä kyllä, ja se on tärkeintä. 

 

Kommentit (2)
  1. Ooh, aurinkoista ja lämmintä! Sehän se melkein riittä! 🙂 Mulla on huomenna taas kotiäitipäivä, joten täytyy varmaan kipaista päiväuniaikaan kahvimukin kanssa parvekkeelle. Tai siis, voisi vähän siivota parveketta ja sitten yrittää ehtiä istua siellä hetki ennenkuin lapsi herää… Meillä on lasitettu parveke, jolle paistaa aurinko juuri keskipäivän tienoilla. Näin keväällä se on sopivan lämmin, kesäisin siellä viihtyy keskipäivän paahteessa vain thaimaalaiset kissamme.

    Mullakin on muuten tänään kahvi(la)aiheinen postaus.

    1. Meillä sama juttu, lasitettu parveke, johon aurinko porottaa, meillä tosin monta tuntia keskipäivästä alkuiltaan asti. Keväällä kivaa, kesällä ei niinkään, koska parvekkeelle viitsii mennä vasta illalla. Ja aurinko muutenkin paahtaa koko meidän asunnon tosi kuumaksi. Mutta tällaisina ekoina keväisinä päivinä tuntuu tosi kivalta juoda parvekekahvit aurinkoisella parvekkeella 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *