Mitä mieleen juolahtaa

Kahvia, kiitos!

Pyörähdin äsken Facebookissa, jolloin blogini oma Facebook-sivu tuli siihen heti irvailemaan, että you haven't posted in 8 days. Hahhaa, naamakirja on väärässä, just äskenhän mä julkaisin sen sunnuntaischummuntai-tilitykseni!

Paitsi että oho, ei se ollutkaan just äsken vaan tosiaan kahdeksan päivää sitten. Vaikka tuntuukin, että oikeasti se oli viisi minuuttia sitten. Yhtä samaa arkea ja schmunnuntaitahan tämä elo on, kohta tulee kaamos ja kaappaa kainaloonsa, halusin tai en. (En halua.)

Piti oikein ruveta miettimään, että mitä kaikkea tässä on nyt taas tapahtunut. Viisi ensimmäistä mieleen juolahtavaa asiaa (tämä on muuten yksi kätevin tapa saada aikaiseksi uusi postaus) tulevat tässä:

#1 Kuopus kävelee jo enemmän kuin polvikävelee! Viralliset ensiaskeleensahan tyyppi otti jo elokuun puolivälissä mutta on sen jälkeen kulkenut konttaamalla ja varsinkin viime kuukauden aikana vinhaa vauhtia polvikävelemällä ja ilahduttanut meitä kävelyaskeleilla vain satunnaisesti, kunnes parin viimeisen viikon aikana kävelyä on tullut aina vain lisää ja nykyään vähintään puolet ajasta kuljetaan kävellen. Syömään!-kutsun kuullessaan nuorimmaisemme paahtaa kuitenkin aina polvikävelyä, koska se on edelleen se nopein tapa.

#2 Olimme viime lauantaina aivan ihanissa häissä! The Variety Show -blogin Maria S. meni naimisiin, ja saimme mieheni kanssa kunnian olla juhlassa mukana. Häät olivat kyllä aivan hääparin näköiset; hauskat, raikkaat ja kauniit!

 

#3 Olen varmaan tulossa kipeäksi. Kurkku on karhea, vilunväreitä juoksentelee pitkin selkää ja olo on ihan plääh. Lisäksi olen eilen ja tänään juonut monta kupillista teetä, mikä on aina varma merkki siitä, että jotain on pielessä.

#4 Elämäni ei taida olla erityisen jännittävää, kun jo neljäs mieleeni juolahtava asia liittyy televisioon: olen aivan täpinöissäni siitä, miten mahtava ohjelma Vain elämää on (tänäkin vuonna)! (Nyt kun minäkin tiedän, että Pave Maijanen on Lähtisitkö-Pave, eikä Pepe Willberg eikä se tyyppi, joka lauloi Euroviisuissa juu-juu-juustosta joskus vuonna miekka ja kivi. Pave Maijasen muuttunut tyyli herätti minussa suurta hämmennystä ensimmäisen jakson aikana ennen kuin minulle selvisi, ettei hänen kuulukaan näyttää Pepe Willbergiltä.) Olen täpinöissäni myös siitä, että tänään alkaa Downton Abbeyn kuudes kausi! (Vaikka on kyllä aika outoa katsoa tällaista sarjaa jakso viikossa, kun se OIKEA tapa olisi katsoa kaikki jaksot putkeen.)

#5 Ensi kevään Turku City Runiin tähtäävässä juoksuporukassamme on jo yhdeksän raudanlujaa jäsentä! Jos haluat mukaan hauskaan porukkaamme, laita kommenttia tai sähköpostia! Itse olin aivan täpinöissäni, kun juoksuni hölkkäni kiirehditty kävelyni sujui viime perjantaina niin kevyen tuntuisesti, etten lopettanut lenkkiä jaksamisen puutteeseen vaan siihen, että olin luvannut olla kotona auttamassa lasten iltapesuissa. Hölköttelin riemumielin kaksikymmentä minuuttia ja varmaan ensimmäistä kertaa siten, etten vahdannut koko ajan Samsungin näytöltä minuutti- ja kilometrimääriä vaan kuuntelin musiikkia ja annoin mennä!

P.s. Oikeasti nuo telkkariin liittyvät asiat juolahtivat mieleeni ensimmäisinä, mutten kehdannut laittaa niitä heti.

 

Kommentoi