Näkemiin, Sydänmailla-sarja, tulethan pian takaisin!

Kahvia, kiitos!

Siitä lähtien, kun katsoin Gilmoren tyttöjen viimeisen jakson, elämässäni on ollut omalaatuisen pikkukaupungin mentävä aukko, jota ei ole paikannut oikein mikään.

Mutta nyt vihdoin ja viimein (kiitos The Variety Show'n Maria S:n) olen löytänyt elämääni jotain samansuuntaista kuin Lorelain ja Roryn kotikaupunki Stars Hollow: olen käynyt joka arkipäivä Bluebellissä, pienessä alabamalaisessa kaupungissa, jonne nuori lääkäri Zoe Hart vastahakoisesti muutti. Kuten olettaa sopii, New Yorkin menoon tottunut ja kovin muotitietoinen nuori nainen ei aivan heti sopeutunut sisäänpäinlämpiävään Bluebelliin, eikä häntä kyllä ihan avosylin otettu vastaankaan. Lämpimimmin häneen suhtautuivat alusta alkaen Bluebellin nuori pormestari Lavon Hayes, Hayesin vuokralainen (ja täten Zoen naapuri) ja paikallinen baarimikko Wade Kinsella ja New Yorkissa itsekin jonkin aikaa asunut Bluebellin lakimies George Tucker. Kylmimmän vastaanoton uusi lääkäri sai Bluebellissä jo työskentelevältä tohtori Breelandilta ja tämän vanhimmalta tyttäreltä Lemonilta, joka oli kihloissa lakimies Tuckerin kanssa.

Kyseessä on siis viihdyttävä ja romanttinen Sydänmailla-sarja, joka on juuri sellainen ohjelma, jota on aivan mahtava kellahtaa sohvalle katsomaan sen jälkeen, kun taapero on nukahtanut. Onneksi meillä on tallentava digiboksi, sillä MTV3 esittää sarjaa jo ennen aamukymmentä, jolloin tämän huushollin telkkari on vielä visusti kiinni. (Paitsi jos taapero on saanut tahtonsa läpi ja istuu sohvalla katsomassa sitä yhtä ainoaa Touhulan arvoitusta, joka meillä on nauhalla.)

Huomenna sarjasta esitetään toisen tuotantokauden viimeinen jakso. Jenkeissä pyörii jo kolmas kausi, ja kun toiveikkaana tiedustelin Maikkarilta, että kai te pian esitätte sen kolmannenkin kauden, niin vastaus oli, että "tällä hetkellä ei ole vielä tietoa Sydänmailla-kauden 3. kauden esittämisestä". NYYH! On väärin ensin koukuttaa ihmiset johonkin sarjaan ja sitten jättää heidät syvään epätietoisuuden kuiluun.

Joudun siis sanomaan Bluebellin asukkaille näkemiin ainakin toistaiseksi.

P.s. Jos kiinnostuit sarjasta, sen ensimmäinen kausi näyttäisi olevan CDON.comissa tarjouksessa hintaan 24,95. Huima ero NetAnttilan hintaan, joka on 49,95. Tosin minulla ainakin on CDON.comista sen verran huonoja kokemuksia, että en parhaalla tahdollakaan voi suositella sitä kenellekään.

Kommentit

Tamsin

Apua!! Miten en yhtään tiennyt tästä? Mitä mä nyt katson aamuisin muksun ollessa Päiväunilla? Kai maikkari tarjoo jotain yhtä laadukasta tilalle, emmerdale ei nyt vain riitä eikä yksinään kelpaa. :o Pakko myöntää että nyt kyllä ihan pikkasen maailma romahti.

Kahvittelija
Kahvia, kiitos!

No niin romahti mullakin, kun selvisi, ettei kolmas kausi lähde ainakaan vielä pyörimään. Höh!

Maria Hakkala

Hei, tosi hyvä, että kysyit asiaa suoraan Maikkarilta! :) Voihan olla, että ne jaksot pullahtavat yhtäkkiä valikoimaan ilman sen suurempia fanfaareja, ihan niin kuin nämä sarjan ensimmäiset kaksi kautta.

Tää on kyllä vaan niin feelgood-sarja kun vaan voi olla. <3

Kahvittelija
Kahvia, kiitos!

Feelgood-sarja nimenomaan :) tosin me ollaan kompensoitu sitä feelgood-tunnetta katsomalla heti perään aina True Detective, tosin nyt ollaan päästy siinäkin ajan tasalle, joten joudutaan etsimään sekä uusi feelgood-sarja että ahdistava synkistelysarja.

Varpula (Ei varmistettu)

Mulle vastattiin tänään maikkarilta, ettei heillä ole tällä hetkellä aikomusta näyttää kolmatta kautta. Tosin se on tulossa myyntiin cdon.comiin, onneksi! Osaako kukaan antaa vinkkiä jostain toisesta sarjasta korvikkeeksi?

Kahvittelija
Kahvia, kiitos!

Mäkin haluaisin vinkkejä vastaavanlaisista sarjoista. Onkohan Parenthood (Samaa sukua) sinne päinkään? En ole itse vielä katsonut sarjasta yhtään jaksoa, vaikka siinä onkin ihana Lauren Graham.

Varpula (Ei varmistettu)

Samaa sukua on myös tosi hyvä. Siinä on varmasti hyvä korvike!

fani (Ei varmistettu)

siis voi kyynel ja romahdus!! olin aivan järkyttynyt kun luin että sydänmailla loppuu ja huomenna alkaa kauniit ja rohkeat!!!! siis yök!! kerrankii kun olin aivan niin täysillä tässä sarjassa ja koukussa..en tiedä miten kestän vieroitusoireet!!! tekis oikeesti mieli itkeä..ja ahdistaa kun ei tiedä miten juttu jatkuu!

Kahvittelija
Kahvia, kiitos!

Maikkarilla ei taida oikein olla uskoa koko sarjaan, kun sitä esitettiin aamupäivisin ja kun tilalle tulee kaunarit!

Jos oikein jäi juoni ahdistamaan, ei muuta kuin spoilereita / jaksokuvauksia googlettamaan, jenkeissähän kolmatta kautta on tullut jo hyvä tovi :)

Kahvittelija
Kahvia, kiitos!

Piti tuohon loppuun vielä lisätä, että mähän oon toki jo googlettanut kaiken mahdollisen :D mutta eihän se sama asia ole kuin ohjelman katsominen.

Näitä jaksojahan pystyy katsomaan Katsomosta. Siellä näkyy joky kymmenisen jaksoa olevan. Ja itsehän ne sieltä katson sitten järkevämpään aikaan kuin aamusta(tai puolen yönaikaan jolloin niitä näkyy myös tulevan)

Maikkki (Ei varmistettu)

Nyt mie kyllä romahin! Olin joka aamuiseen tapaani menossa Katsomosta katsomaan Sydänmailla-jaksoa, kun huomasin ettei sinne ole uutta tulossakaan eikä tänään ole tulossa jaksoa. Luulin että kolmonen näytetään perään niinkuin ykkös ja kakkoskausikin. VOI APUA! Eihän tälle nyt käy samalla lailla kuin Amyn lailla -sarjalle, että suomeen tuli ensimmäinen tuotantokausi, mutta loppuja ei saa edes dvd:nä... :( Olen täysin koukuttunut tähän sarjaan, pakko se on nähdä päätyykö Zoe ja Wade vielä yhteen &lt;3

Kahvittelija
Kahvia, kiitos!

"Zade"-kuvio muakin eniten kiinnostaa. Eiköhän sen DVD:n saa tilattua ainakin sitten jossain vaiheessa Amazonista jos ei muualta :) 

Varpula (Ei varmistettu)

Se kolmas kausi dvd:nä näkyy siis jo cdon.comin sivuilla. Mä ainakin laitoin vahdin eli tulee ilmoitus omaan sähköpostiini, kun on ostettavissa. Amazonista pystyisi ilmeisesti ostamaan vaikka jakso kerrallaan sitä mukaan, kun niitä Jenkeissä näytetään. Ei tosin ole kokemusta, onnistuuko osto ja katselu ihan missä päin maailmaa tahansa.

Kahvittelija
Kahvia, kiitos!

Mun mielestä Amazonin kautta ei pysty katselemaan niitä yksittäisiä jaksoja Suomessa. 

3. kausi täytyy varmaan jossain vaiheessa ostaa :)

Sanoko Lavon Hayes pormestari siinä viimisessä jaksossa Lemonille "AnnaBeth, this night is amazing!" o_O

Kahvittelija
Kahvia, kiitos!

Enpäs muista :) en itse ainakaan kiinnittänyt huomiota, mutta ehkä Lavonilta meni nykyiset ja exät sekaisin :D

Masentunut kotiäiti! (Ei varmistettu)

Mitä mä nyt teen!!! Pitääkö harrastaa rikollisuutta ja lataa uudet jaksot netistä?? Pakko kyl ostaa cd.onista 3 kausi!!! Moon nii järkyttyny tällä hetkellä kun ainoo ohjelma mitä katoin ni riistetään noin vaan mun elämästä!!

Kahvittelija
Kahvia, kiitos!

No älä! TV-kanavilla pitäisi olla sellainen sääntö, että jos ne rupeaa näyttämään jotain ohjelmaa ja jos se saa yhdenkin katsojan niin on niiden velvollisuus näyttää kaikki jaksot hamaan tappiin asti, huolimatta siitä, onko se niille kannattavaa vai ei!

Soflaa (Ei varmistettu) http://helminisse.blogspot.fi/

Kiva huomata että en ole ainoa joka on ihan down siitä että ohjelma ei näytetään enää! Jotenkin todella koukuttava sarja ja ihant tyypit, mutta kuitenkin avoit narikkaan ohjelma samalla. Toivottavast saisi hankittua kaikki jaksot DVDlllä koska minulta meni alku ohi...

Kahvittelija
Kahvia, kiitos!

CDON.comista saa ainakin ekan kauden aika halvalla. Mä en vain itse uskalla tilata sieltä enää mitään, kun ne ovat edelliset kolme tilausta lähettäneet väärään osoitteeseen ja niistä vain yksi tilaus tuli lopulta perille asti. 

Anninni (Ei varmistettu)

Yyyyh. Otin koneen syliin, viereen ruokaa ja katsomo esiin. Harmmittelin kun pitää töissä käydä, eikä voi seurata sarjaa televisiosta. Mutta mikä pettymysten pettymys! Tää oli niin ihanan lämminhenkinen hömppä, mitä pitäisi aina olla televisiossa tarjolla. Aluksi suhtauduin hieman skeptisesti tähän sarjaan, koska Gilmoren tytöt on ihan paras, ikinä. Enkä ajatellut että mikään muu sarja voisi koskaan, tosiaan, täyttää Lorelain ja Roryn jättämää ammottavaa aukkoa. Mutta niin vaan huomasin, tämän postauksen luettuani, että Sydänmailla oli kuin olikin juuri se sarja, mitä kaipasin elämääni... Taidan katsoa vanhoja jaksoja katsomosta lohdutukseksi... Perustetaanko joku kansalaisliike että saadaan kolmas kausi maikkarille??

Kahvittelija
Kahvia, kiitos!

Mäkin olin niin pettynyt, kun tajusin, ettei sitä kolmatta kautta tule ainakaan vielä. Eikä todennäköisesti ollenkaan. Kakkoskausi kun jatkui ihan suoraan ykköskauden perään niin oletin ensin, että kai meille näytetään myös kolmoskausi. Vaan ei.

Täältä kannatus kansalaisliikkeelle! :)

Ninnuli13 (Ei varmistettu)

Täällä on kans seurannassa 3.kausi cdon.comista.
Ihan älyttömän koukuttava sarja. Ja hauska :D

Varpula (Ei varmistettu)

Pitäisi varmaan lähettää maikkarille linkki tähän keskusteluun, jotta ymmärtäisivät hyvän päälle :)
En muista, että minkään sarjan loppuminen olisi aiemmin kirvellyt näin pahasti. Ensiavuksi on varmaan hankittava eka kausi, kun jäi alusta muutama jakso katsomatta sekä tietty toivottava, että neljäskin kausi olisi tekeillä. Tietääkö siitä kukaan?

Kahvittelija
Kahvia, kiitos!

Neljättä kautta ei ainakaan vielä ole suunnitteilla :/ ilmeisesti sarja ei ole saanut mitään valtavaa suosiota Jenkeissä, mitä en kyllä tajua, mutta onhan meillä sentään vielä 3. kausi :) toivotaan, ettei sarja lopahda mitenkään kökösti kesken vaan saa ainakin sitten kunnon lopun!

Santsi (Ei varmistettu)

Voi ei! Tää on ollu niin ihana sarja, kun kerrankin sellanen missä ei veri lennä ja hirveitä murhamysteerejä tapahdu. Onneksi löysin tän blogin, koska etsin maikkarin sivuilta jotain tietoa millon alkaa kolmas kausi.. ja näköjään aivan turhaan! :D

Mie romahdin (Ei varmistettu)

Mie romahin kans!! Hirveellä innolla töistä kotiin katsomaan aamun jaksoa tallennuksesta.. ja mitä!!! Sieltä tulee kaunarit!! Kyl romahdin ja kunnolla!! Niin koukuttava ettei mikään oo hetkeen ollukkaan.. Pitää siis myös laittaa tuo 3.kausi seurantaan..

annam_
anna k.

Mulle kävi samoin kuin muutamalle muulle: olin jo ottamassa hyvää asentoa sohvalla, kun tajusin, että uutta jaksoa ei ole tulossakaan. Mikä järkytys! Näkispä maikkari tosiaan tämän kommenttiketjun ja tajuaisi näyttää sen seuraavankin kauden ;) Niin loistava hyvän mielen ohjelma.

Heli798 (Ei varmistettu)

Youtubesta löytyy hakusanalla Heart of dixey :). Näytti niinkuin ois ollu kolmatta kautta jo, en kerenny alkaa katsoon tarkemmin..

Hart of Dixie fani (Ei varmistettu)

Annabethin näyttelijä Kaitlyn Black julkaisi juuri twitterissä, että sarjaan on tulossa 4.kausi! Ihan mahtavaa! Parempaa sarjaa ei oo aikoihin ollu :)

Kahvittelija
Kahvia, kiitos!

Jee, mahtava uutinen! :)

Maria Hakkala

Joo, virallinen ilmoitus on tullut CW:ltä viime yonä! :)

Ennu (Ei varmistettu)

onko kukaan vielä saanut 3. kautta?

Vierailija (Ei varmistettu)

Boksin pitäisi ilmestyä tässä keväällä... Hieman on kestänyt, kun neljäs kausikin on amerikassa loppunut...

Kahvittelija
Kahvia, kiitos!

Niinpä! Toivottavasti pian ilmestyy! :)

Kahvittelija
Kahvia, kiitos!

Ei :/ Just eilen miehelleni totesin, että voi kunpa pian saisi nähdä lisää Sydänmailla-jaksoja! :)

Kommentoi