Näkemiin, Sydänmailla-sarja, tulethan pian takaisin!

Siitä lähtien, kun katsoin Gilmoren tyttöjen viimeisen jakson, elämässäni on ollut omalaatuisen pikkukaupungin mentävä aukko, jota ei ole paikannut oikein mikään.

Mutta nyt vihdoin ja viimein (kiitos The Variety Show’n Maria S:n) olen löytänyt elämääni jotain samansuuntaista kuin Lorelain ja Roryn kotikaupunki Stars Hollow: olen käynyt joka arkipäivä Bluebellissä, pienessä alabamalaisessa kaupungissa, jonne nuori lääkäri Zoe Hart vastahakoisesti muutti. Kuten olettaa sopii, New Yorkin menoon tottunut ja kovin muotitietoinen nuori nainen ei aivan heti sopeutunut sisäänpäinlämpiävään Bluebelliin, eikä häntä kyllä ihan avosylin otettu vastaankaan. Lämpimimmin häneen suhtautuivat alusta alkaen Bluebellin nuori pormestari Lavon Hayes, Hayesin vuokralainen (ja täten Zoen naapuri) ja paikallinen baarimikko Wade Kinsella ja New Yorkissa itsekin jonkin aikaa asunut Bluebellin lakimies George Tucker. Kylmimmän vastaanoton uusi lääkäri sai Bluebellissä jo työskentelevältä tohtori Breelandilta ja tämän vanhimmalta tyttäreltä Lemonilta, joka oli kihloissa lakimies Tuckerin kanssa.

Kyseessä on siis viihdyttävä ja romanttinen Sydänmailla-sarja, joka on juuri sellainen ohjelma, jota on aivan mahtava kellahtaa sohvalle katsomaan sen jälkeen, kun taapero on nukahtanut. Onneksi meillä on tallentava digiboksi, sillä MTV3 esittää sarjaa jo ennen aamukymmentä, jolloin tämän huushollin telkkari on vielä visusti kiinni. (Paitsi jos taapero on saanut tahtonsa läpi ja istuu sohvalla katsomassa sitä yhtä ainoaa Touhulan arvoitusta, joka meillä on nauhalla.)

Huomenna sarjasta esitetään toisen tuotantokauden viimeinen jakso. Jenkeissä pyörii jo kolmas kausi, ja kun toiveikkaana tiedustelin Maikkarilta, että kai te pian esitätte sen kolmannenkin kauden, niin vastaus oli, että ”tällä hetkellä ei ole vielä tietoa Sydänmailla-kauden 3. kauden esittämisestä”. NYYH! On väärin ensin koukuttaa ihmiset johonkin sarjaan ja sitten jättää heidät syvään epätietoisuuden kuiluun.

Joudun siis sanomaan Bluebellin asukkaille näkemiin ainakin toistaiseksi.

P.s. Jos kiinnostuit sarjasta, sen ensimmäinen kausi näyttäisi olevan CDON.comissa tarjouksessa hintaan 24,95. Huima ero NetAnttilan hintaan, joka on 49,95. Tosin minulla ainakin on CDON.comista sen verran huonoja kokemuksia, että en parhaalla tahdollakaan voi suositella sitä kenellekään.

Kommentit (37)
 1. onko kukaan vielä saanut 3. kautta?

  1. Boksin pitäisi ilmestyä tässä keväällä… Hieman on kestänyt, kun neljäs kausikin on amerikassa loppunut…

   1. Niinpä! Toivottavasti pian ilmestyy! 🙂

  2. Ei :/ Just eilen miehelleni totesin, että voi kunpa pian saisi nähdä lisää Sydänmailla-jaksoja! 🙂

 2. Hart of Dixie fani
  8.5.2014, 21:18

  Annabethin näyttelijä Kaitlyn Black julkaisi juuri twitterissä, että sarjaan on tulossa 4.kausi! Ihan mahtavaa! Parempaa sarjaa ei oo aikoihin ollu 🙂

  1. Jee, mahtava uutinen! 🙂

  2. Joo, virallinen ilmoitus on tullut CW:ltä viime yonä! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *