Vauhtia tassuissa

Tämän viikonlopun teemana on ollut #puutalobabygoestitinalle. Meillä on ollut aivan älyttömän hauska viikonloppu, ja olen niin iloinen siitä, että päätimme lähteä mukaan Puutalobabyn lukijatreffeille

Tulimme pari tuntia sitten kotiin ja toisin kuin reissujen jälkeen yleensä, olo on jotenkin oudon energinen ja virkistynyt. Meininki Ikaalisten kylpylässä ja nalletalossa oli tosi rentoa, mukavaa ja lastentahtista ja tästä kuuluu iso ja lämmin kiitos Puutaloon – onnistuitte järjestämään kyllä aivan mahtavan lapsiperheviikonlopun! <3

Kylpylä ja nalletalo olivat meille ennestään tuttuja, mutta esikoinen oli aina vain innoissaan molemmista. Nallejen halaaminen ei enää ollut aivan se ykkösjuttu (vaikka mieluista toki sekin) vaan erilaiset aktiviteetit kiinnostivat tällä reissulla enemmän. Meille olikin järjestetty vaikka mitä ohjelmaa perjantai-illan tervetuliaishetkestä lauantain synttärijuhliin ja jännään nallediskoon (jonka ”koeyleisönä” saimme kunnian toimia! Disko tulee nimittäin nalletalon ohjelmistoon jatkossakin.). Tänään olisi vielä ollut mahdollisuus käydä hyvästelemässä Ti-Ti Nalle, mutta me lähdimme ajelemaan kotiin jo varhaisen aamupalan ja uintireissun jälkeen.

Nallet olivat menossa mukana koko ajan vaihtelevalla kokoonpanolla; Ti-Ti tuli moikkaamaan meitä heti perjantai-iltana ja lauantaiaamupäivän yksityisyystilaisuudessa saatiin laulaa kolme vuotta täyttäneelle Ti-Ri Vauvalle onnittelulaulu. Esikoisen (ja ilmeisesti monen muunkin) lempparinalle Tau tuli myös sekä synttäreille että myöhemmin illalla diskoilemaan. 

Viikonloppu oli niin ihana, etten osaa siitä mitään järkevää selostaa. Lätkäisenkin tulemaan sarjan mieheni ottamia kuvia, puhukoon ne puolestaan! 

järvi1.jpg

portaikko.jpg

kahvio.jpg

sänky.jpg

tarjolla.jpg

tiri.jpg

espresso.jpg

IMG_4559.JPGhiiri.jpg

IMG_4573.JPG

 

IMG_4570.JPG

 

kaffila.jpg

nalletrivissä.jpg

 

disko1.jpg

disko2.jpg

 

tau.jpgdisko3.jpg

disko4.jpg

diskopallo.jpg

 

P.s. Saimme myös ihania goodie bageja, joiden sisältöä esikoinen on hartaasti järjestellyt jo moneen otteeseen!

goodiebag.jpg

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *