Ihan ok päivä.

Mitä tänään: Tänään ensimmäistä kertaa tuli sellainen fiilis, että itse asiassa olisin voinut tutkia tässä eri asiaa ja päästä paljon helpommalla. Direct trade vs. Fair Trade kiista on itsessään kiinnostava ja siitä olisi paljon tekstejä (esim. blogeja) olemassa. Olisi vaikka ollut mielenkiintoista tutkia tarkemmin, millainen käsitys kehityksestä ja “kehityksen tekijöistä” näissä muodostuu. Melkein toivon, että joku muu tarttuu tähän!Sen sijaan olen nyt siinä tilanteessa, että mulla on kerääntymässä korkeintaan keskinkertainen haastatteluaineisto, johon en ihan hirveesti haluaisi uppoutua, vaikka teema muuten kiinnostaakin. 

 

Suurin osa haasteista liittyy tutkimuksen tekoon ja se onkin asia, joka on saanut mut sekä nöyräksi että mietteliääksi. Tutkimuksen tekeminen on nimittäin hidasta, kun ei ihan tiedä mitä on tekemässä. Esimerkiksi on nyt on sellainen olo, että pitääpä tässä opetella, miten alakulttuureja tutkitaan. Asiaan vaikuttaa varmaan se, että Toisaalta tuntuu hassulta tavallaan toteuttaa jotain outoa dogmia, ei varsinaisesti vaan puhua siitä asiasta mistä haluaa puhua.Tässä on jonkinlainen ero journalismiin. 

 

Nyt alkaa myös olla kaksi kuukautta takana enkä todellakaan ole mitenkään pitkällä gradussa. Suureksi osaksi se johtuu siitä, että olen tehnyt paljon muita juttuja: juossut ja lukenut Hesaria. Tänään sellainen ihan muuta aihetta käsittelevä esseemäinen asia oli vaan pakko kirjoittaa pois, ennen kuin graduhomma saattoi edetä.

 

Mitä heti huomenna? Tässä on kuule nyt loma välissä!

 

Mitä päällimmäisenä mielessä: En oikein tiedä miten selitän asiani, jos voin viitata vain tutkittuun tietoon.

suhteet oma-elama opiskelu
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *