Kiireisen aamun pelastus

Kuten jo kerroin jossakin postauksessani, että perheemme elämä muuttui alkuvuodesta radikaalisti. Minä palasin työelämään ja Lilliputin isä jäi kotiin tytön kanssa. Töihin palaaminen on herättänyt minussa sekavia tunteita. Se on toisaalta mukava, toisaalta maailman kamalin asia, toisaalta se on haikeaa, toisinaan surullista ja toisinaan se ei tunnu juurikaan miltään.

Ehkä eniten minuun on vaikuttanut aamuvuorot ja aikaiset aamuherätykset. Kotona ollessani heräilimme Lilliputin kanssa yhdeksän ja kymmenen välillä. Nyt minun tulee herätä jo ennen kuutta, voi KÄÄÄK! Minä kun en yhtään ole aamuihminen.

 Nyt kun tämä uusi arki on lähtenyt rullaamaan, olenkin oppinut erilaisia kikka kolmosia, joilla säästän JOPA minuutteja aamuisin 🙂 Jep, aamuissani ne minuutitkin ovat pelastus!

Tässä muutama kikka kolmonen kuvina.

kiireisen_aamun_apu.png

Onneksi meillä on Lilliputin hoitotaso vessassa sekä peilin edessä minihylly. Minne minä muuten kaikki nämä purkit laittaisin?

Edellisten kuvien lisäksi olen oppinut katsomaan seuraavan päivän vaatteet valmiiksi illalla ja asettelemaan ne olohuoneeseen siinä järjestyksessä, kun puen ne päälle. Uskokaa pois, tässäkin säästää minuutteja. Ei tarvitse aamu pöpperössä miettiä, pitikö ne pikkuhousut pukea housujen alle vai päälle J hi hihihi!!

Hyvää alkanutta viikkoa teille ihanat lukijat!

Kertokaahan minulle teidän kikka kolmosia, jolla te säästätte aamuisin aikaa? Uusien vinkkien avuilla voin kohta laittaa kellon soimaan jo kymmenen minuuttia myöhemmin!

 

ps. Kuvien tuotteet eivät ole mainosta…

Kommentit (3)
  1. Mullakin oli aamusin hyvin aikaa, kun oli kotona. Yöpuku pois ja päälivaatteet tilalle, öööööö, ehkä joskus yhden tai kahden aikaa. Ja ripsaria aina sillon tällön, mut nyt ku töihin olen mennyt, niin luulen, ettei mua katita hyvällä, jos ilmestyn sinne yöpuvussa, hi hihiihi!!

    Mutta luulen, että kyllä tää tästä, ku nyt hetken harjottelen, EHKÄ tai sitten ei! 🙂

  2. Kikka kolmosia ei oikein löydy kerrottaviksi, kun itse olen vaavin kanssa kotona. Aamukiireet keskittyvät pikku neitiin ja itse tulen kakkossijalla. En meikkaakaan oikeastaan koskaan kotona ollessamme, ellei lähdetä jonnekin. Silloinkin pikaripsarit saavat usein riittää, laiska kun olen. 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *