Maalari maalasi sydämiä, valkoista ja keltaista…

Luin tossa jokin päivä sitten Nannannaan blogia. Hän oli askarrellut A:n kanssa kiitoslahjoja A:n hoitajille. Meillä tämä sama juttu on ensimmäistä kertaa edessä. Mielestäni on ihana muistaa Lilliputin hoitajia, he kun ovat todella paljon tekemisissä niin Lilliputin kuin meidänkin elämässä. Kyselin mistä Nannannaa oli ostanut puiset helistimet ja sain vinkin Prisman askarteluosastosta.

Suunnistin lähi Prismaamme ja löysin sieltä yhden helistimen, tarvitsin kaksi, mutta tämä ei haitannut menoa, koska löysin vanerista tehtyjä sydämiä. Nappasin kaksi vanerisydäntä ja sitten hain vielä pari pakettia Havin serviettejä. Ajatusmaailma värien suhteen oli vaaleanpunainen-keltainen-valkoinen ja tähän värimaailmaan löysin aivan täydelliset servietit.

pk_sydamet_4.png

Paniikkisoitto äidilleni, jolta tiedustelin, että löytyykö häneltä kyseisiä maaleja ja YLLÄTYS löytyihän häneltä. On ihanaa, kun on tuollainen äiti, joka omistaa vaikka ja mitä. Seuraavana päivänä päiväkodin jälkeen suuntasimme Lilliputin kanssa mummalle maalaushommiin. Minä maalasin pohjat vaaleanpunaisella ja Lilliputti teki koristeet valkoisella ja keltaisella. Voi sitä ilon määrää, kun Lilliputti sai siveltimen ja maalin lautaselle. Lilliputti oli niin kovin kovin tärkeänä.

pk_sydamet_2.png

Sydämet kuivuivat yön yli ja sitten juuttinarusta nauhat, jotta sydämet saa halutessaan roikkumaan vaikka ulko-oveen 🙂

pk_sydamet.png

 

Musta näistä vanerisydämistä tuli aikas hellyyyyyyttäviä! Voih!

Hyvää kesää Lilliputin hoitajat ja hei HYVÄÄ JUHANNUSTA TE IHANAISET LUKIJAT!!! Nyt suuntaan ruokakauppaan ja siitä se sitten lähtee. Saunomista, grillaamista & uusia perunoita ja pihaleikkejä! NIin ja hieman skumppaa! Ja perjantaina aloitan yövuorot x 3.

Mitäs te puuhaatte juhannuksena? Toivotaan, että kelit olisivat aurinkoiset ja ihanat <3

pk_sydamet_3.png

 

 

Kommentit (2)
  1. Tosi suloiset tuli! 🙂 Jotenkin ihan superihanat värit.

    Tää on kyllä mainio lahjaidea hoitajille, oli maalattavana mitä vaan. 🙂

    1. Kiitos!! Mietin jopa hetken, että jos askartelisimme Lilliputin kanssa samanlaiset syrämmet kotiinkin 🙂 Ja niin samaa mieltä, että aivan huippu idea! Että kiitos vaan sulle/teille A:n kanssa! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *