Hän on tehnyt comebackin

Noin kaksi vuotta sitten perustin blogin nimeltä Kaaos. Olin vähän epätyydyttävässä työssä ja elämäntilanteessa, jonka ratkaisin kuten kuka tahansa vastuullinen aikuinen, eli livistämällä pakoon sanojen maailmaan.

Ennen Kaaosta olin kirjoittanut vuosikaudet toisaalla nettipäiväkirjaani lukkojen takana, piilossa muilta kuin kompaktilta kaverilistaltani. Ilman kritiikkiä. Turvassa. En ollut ihan varma, osaisinko edes kirjoittaa julkista blogia. Mutta miten vaikeaa se muka voi olla?

Pääsin huteraan ja sitten vähän nousujohteisempaan alkuun, mutta parin viikon jälkeen hihasta ravistettu nimi alkoi ärsyttää. Se ei tuntunut oikealta. Oli keksittävä jotain muuta, jotain sellaista, mikä niputtaisi näppärästi alleen kaiken, mistä olen kiinnostunut ja mistä haluan kirjoittaa. Ja minähän olen kiinnostunut noin vaatimattomasti kaikesta.

Niin syntyi Kaiken teoria.

Kuherruskuukausien aikana notkuin jatkuvasti blogini tekstieditorissa luonnostelemassa uusia juttuja, seurasin keskusteluja ja otin kantaa. Mutta sitten tuli kesä ja syksy, tuli muita kuvioita ja koko homma ns. kosahti. Tein katoamistempun, siirryin kirjottamaan satunnaisesti päivittyvää eräjormailu- ja matkablogia nimeltä Pystymetsästä ja unohdin tämän pienen tekeleeni.

Suunnilleen tähän päivään asti. Hei taas.

Toisin kuin viimeksi, nyt tiedän seisovani jälleen muutoksen partaalla. Nyt mennään taas, vähän sokkona ja yhtä horjahdellen kuin hiljalleen opettelemastani kitarasta tapailemani puolirikkinäiset sävelet. Mutta se on ookoo, rikkinäinen on välillä hyvä. Rikkinäinen ei aina ole loppu, vaan jonkin uuden ja kiinnostavan alku.

Ja nyt haluan kirjoittaa juuri siitä, mikä kiinnostaa. Musiikista, elokuvista, huolella valikoiduista taideproggiksista, kirjoista, ehkä vähän peleistäkin, sillä paatunut nörtti tuskin mahtaa itselleen mitään. Matkahommiakin saatan sivuta, mutta tarkemmat raportit niistä menevät jatkossakin Pystikseen.

Vähemmän läpinää, enemmän timanttista jyystöä.

Kalevi Härvän sanoin sanoin, hän on tehnyt comebackin, hän on tullut takaisin.

suhteet oma-elama
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *