Taianomainen laskettu aika

Tänään se on. Raskausviikko 40+0. Laskettu aika. The due date. Nyt pitäisi olla supistuksia ja tuntemuksia, vedet menneet, matkalla synnärille, olla synnärillä ammeessa hengittelemässä ilokaasua, sylitellä vauvaa, itkeä onnen kyyneleitä rääpäle rinnalla.

Jepjep. Nukun yöt huonosti, päivisin istun koneella ja yritän motivoitua kirjoittamaan koulutehtäviä valmiiksi, juon kahvia, syön suklaata, lämmitän takkaa ja mietin, että onhan niitäkin, joilla synnytys ei oireile mitenkään ennen kuin tosi toimet alkaa. Häpyliitoksen kivut on laantuneet, kaveri peruuttanut takaisin pallean alle, harjoitussupistuksia tulee vähemmän ja kaveri pitää usean tunnin iltajameja kiinnittymättä laisinkaan lantioon. Taitaa vaan tehdä itselleen enemmän tilaa ja mukavuuksia seuraaville viikoille (ainakin raskausarpien räjähtäneestä määrästä päätellen).

Mutta niin, olkoot siellä. Ei meillä oikeasti ole kiire. Kivempi, jos synnytys käynnistyy itsestään eikä tarvitse käynnistellä. Vaikka se kärsivällisyyttä koetteleekin. Ja kuulemma tästä maagisesta päivästä alkaen ne päivät vasta piteneekin…

 

jlbyzmvhmpiliqbjypcw.jpg

https://fairygodboss.com/career-topics/pregnancy-meme

hyvinvointi ajattelin-tanaan
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *