Aloitetaan raakkuminen

IMG_20180815_105845_351.jpg

Olen nyt muutaman kerran koettanut kirjoittaa tähän jonkinlaisen aloitustekstin, mutta joka kerta saan sen kuulostamaan tukalan kliseiseltä (toki tämäkin on aika kliseinen aloitus), joten käyn vain suoraan asiaan, eli esittelen lyhyesti itseni ja blogin tulevaisuuden. Olen Elisabet, lähtöisin Kainuusta nykyään Oulussa asustava opiskelija. Opiskelen yliopistossa konetekniikan diplomi-insinööriksi, joten kyllä, olen niitä pahamaineisia teekkareita. Olen aikanani suorittanut lukion jollain ilveellä, minkä jälkeen siirryin armeijaan larppailemaan sotaa, sotimisen jälkeen päädyin reiluksi vuodeksi opiskelemaan puusepäksi ammattikouluun, mutta siitä en löytänyt omaa uraa. Opinnot jäi kesken ja päädyin työskentelemään autokorjaamoon, jonka myötä löysin itseni opiskelemassa konetekniikkaa (joka on itselle se kuningasala). Elämäni tärkeimpiä asioita ovat poikaystävä (joka asustaa Vaasassa), perhe valokuvaus, luonto ja itsensä toteuttaminen. Olen pohdiskeleva ja luova ihminen, joka tulkitsee maailmaa omalla tavallaan. Tykkään kuunnella muiden ihmisten ajatuksia, mutta harvemmin osaan kertoa omia mietteitä sulavasti ääneen.

IMG_20180825_205348_727.jpg

Kirjoittaminen on ollut aina se juttu, jonka olen tunkenut vastaukseksi, kun on kysytty harrastuksia. Sitäpä se on tainnutkin olla. Olen käyttänyt lapsesta asti valtavasti aikaani luoden kaikenlaisia tekstejä. Kirjoittamisella kun pääsee toiseen maailmaan ykskaks, ja mikä tärkeintä, kirjoittamisella luodaan lukemista. Itse koen lukemisen ja kirjoittamisen tärkeäksi aivoille, ja kumpainenkin asia on erittäin yksinkertaisia tapoja tuoda iloa arkeen.

Blogi tulee sisältämään melko kattavasti eri aiheita. Voisin siis sanoa, että jonain päivänä kirjoitan aiheesta, joka kiinnostaa juuri sinua, mutta seuraavina kertoina tekstit kyllästyttävät, mutta toivon mukaan tarjoavat jollekin toiselle luettavaa. Eli se ei tule kertomaan vain yhdestä tietystä aihepiiristä orjallisesti. Maailma on monipuolinen, joten miksi haaskata siitä iso osa pois. Omat mielenkiinnon kohteet, jotka ainakin varmasti tulevat esiintymään blogissa, ovat mm. ihmisten harhaluulot eri asioista, terveys (ei kuitenkaan ”näin liikut ja syö terveellisesti” -tasoisesti), ajankohtaiset asiat etenkin somessa, pukeutuminen monipuolisesti ja mahdollisesti suppeamalla vaatekaapilla. Tietenkin itselle arkiset asiat nousevat varmasti välistä pintaan, etenkin asiat, jotka jaksavat ihmetyttää muita, esimerkiksi todellisuus naisena oleminen miesvaltaisilla aloilla, millaista on asua kahden miehen kämppiksenä ja ovatko kaikki teekkarit oikeasti niitä median luomia känniääliöitä.

Pohjimmiltaan tämä blogi on omaa ajanvietettä, mutta pyrkimyksenäni on myös saada lukija pohtimaan omilla aivoillaan. Parasta olisi se, että saisin annettua sen potkun, joka varisuttaa pois ne ajatukset, jotka on tunkemalla tungettu mieleen. Samaa mieltä ei koskaan tarvitse olla, sitä tärkeämpää on osata ajatella itse ja inspiroitua muista.

Tältä erää jatkakaa.

IMG_-kah1uz.jpg

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *