Lyhyesti: elämä onkin ihan kivaa

Moi!

En oikeastaan voi kuvaillakaan nykyistä hetkeä. Viimeinkin olen päässyt pois sumusta, jossa olen vaeltanut yli vuoden. Kerroinkin eräässä postauksessa kilpirauhasen vajaatoiminnasta, ja kuinka se on vetänyt kaiken voiman pois minusta. Siihen on nyt kuitenkin tullut muutos, sillä olemme saaneet lääkeannoksen oikean kokoiseksi. Voisi sanoa, että tämän tammikuun ajan elimistöni on palautunut normaaliin tilaan, ja se tuntuu uskomattomalta.

On melkoisen mieletöntä, että jaksan valvoa ilman 12h yöunia ja paria päivunia koko päivän, että jaksan liikkua, että aineenvaihdunta pelaa, että käyn vessassa enemmän kuin kerran tai kaksi kertaa päivässä (riippumatta siitä, miten paljon olen juonut vettä). Olen saanut elämänrytmin raiteilleen, ja se on oikeasti hiton ihanaa. 

Haluankin siis muistuttaa jokaista siitä, että vaalikaa niitä itsestään selviä asioita, kuten mahdollisuutta liikkua, tai ihan vain sitäkin, että vessakäyntejä on useampi päivän aikana. Jos veto tuntuu olevan koko ajan pois, ja tunnette olevanne tukossa, uskaltakaa mennä käymään lääkärissä. On hirveää, kun elämä valahtaa ohi silmien, kun itse on vain lamaantunut.

Lisäksi elämään kuuluu myös muita miellyttäviä muutoksia, sillä olen muuttamassa omaan yksiöön kimppakämpästä ensi viikolla (keskustaelämä täältä tullaan!) ja ensi kuun puolella saan perheenlisäystä koiranpennun muodossa.

Tältä erään kuitenkin näkemiin, ja palataan pian raakkumaan.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *