Väsyttää

Tiiätteks te sen tunteen ku heti aamusta alkaen vaan väsyttää ja sitä kestää siihen asti et vihdoin illalla pääsee taas laittaa pään tyynyyn. Koko päivän vaan odottaa et oispa ilta ja pääsis nukkuu. Kaikki päivän aikana tehtävät asiat vaatii ihan hirveetä ponnistelua et saa mitään tehtyä. Työt ei kiinnosta pätkääkään ja kämppä on koko ajan ihan läävä, ku ei jaksa tehä sen eteen mitään. 

Mulla on tätä kestäny taas jo ihan turhan pitkään. Se ei yhtään auta että oon myös sairastellu taas ihan kiitettävän paljon tän syksyn ja talven aikana.
 
Koitan jotenki ajatella et kyllä tää tästä kohta helpottaa ja kohta oon taas täynnä energiaa, mut se et millon se tapahtuu on ihan täys mysteeri. Mulla ois kauheesti ideoita ja ajatuksia mitä haluaisin tehä ja sit ku en saa mitään aikaseks niin koen hirveetä morkkista siitä etten taaskaan saanu mitään tehtyä.

IMG_20181230_183048_484.jpg

Tässä vuoden viimesiä päiviä viettäessä (jälleen kerran flunssassa) odotan vaan et tää vuosi ois ohi ja pääsisin ottaan uuden fressin startin kaikkeen.
 
Oon ajatellu siivota ruokavalion mahdollisimman puhtaaks, koska oon huomannu et jos syön terveellisemmin niin oloki on paljon pirteempi. Esimerkiks sillä että jätän kaiken lisätyn sokerin pois. Varsinkin kun joulu ja nää välipäivät on kulunu tavalliseen tapaan koko ajan jotain herkkuja napsien.
 
Pirteempää vuotta 2019 odotellessa.
 
Kaisa

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *