Virkeempi vuoden aloitus

Vuosi on saatu startattua melko energisesti. Ekat päivät meni viä flunssasena ja niskakivuissa, mut niistä selvittyä oon päässy taas liikkuu ja kyllä tuntuu hyvältä!

Päätin jo aiemmin et otan jonkun treeniohjelman netistä ja tossa joulukuussa oli tikiksen superhaaste edulliseen hintaan niin päädyin siihen.
Vaikka mulla ei liikunnan kaa niinkään oo motivaation puutetta niin ruokavalion kanssa joudun koko ajan taisteleen. 
 
Periaatteessa kyllä tiedän suunnilleen, et mitä ois järkevä syödä ja millon, mut toteutus ontuu todella pahasti. Oon tosi huono suunnitteleen etukäteen syömisiä ja sit käy helposti niin, et joko ateriaväli pitenee niin pitkäks, et rupee tuleen jo huono olo tai sit on vaan pakko syödä jotain mitä saa nopeesti ja se nopee ei aina oo se kaikkein järkevin.

IMG_20181029_195339_919.jpg

En kylläkään sorru mitenkään helposti mihinkään mäkkäriin tms., mut jos kotona on kaapissa jotain ”hyvää” ja nopeeta niin se on niin helppo napata jotain sellasta ennemmin ku se, et käyttäis muutaman minuutin enemmän aikaa et tekis jotain vähän terveellisempää itelleen.
Siispä tommonen haaste on mulle oikein hyvä, koska siinä on melko selkeet linjat sen suhteen, mitä kannatta syödä milloinkin.
Superhaasteessa on lisäks muodonmuutoskilpailu, mikä on tällaselle kilpailuhenkiselle ihmiselle tosi hyvä tsemppi. Ne alkukuvat oli kyllä jotain niin hirveetä, etten todellakaan kehtaa julkaista niitä ennen, ku mulla on niitten vieressä onnistuneet loppukuvat.
Haastetta on nyt 7 päivää kulunu ja vaikka ruokavalio ei oo paljoo muuttunu, niin ne pienet muutokset mitä oon tehny on selkeesti jo alkanu vaikuttaa. Tuntuu hyvältä, kun koko ajan ei turvota ja olokin on paljon pirteempi.

IMG_20190113_113047.jpg

Parasta on kuitenkin se, että jaksan touhuta Aslanin kaa ilman, että koko ajan haukotuttaa. Tänäänkin oltais voitu leikkiä ulkona vaikka kuinka kauan jos ei ois välissä pitäny mennä syömään 🙂 
Odotan innolla tulevia viikkoja ja sitä kun kroppaan alkaa vähitellen tuleen pieniä muutoksia.
 
Mukava alkavaa viikkoo kaikille (jos tätä siis joku lukee)!
 
Kaisa <3

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *