Kirjavat hyllyt

Mua on tuskastuttanut Ikean muuttolaatikot meidän olohuoneessa nyt kolme kuukautta. Ne ovat olleet täynnä kirjoja sillä meillä on ollut suuri kirjahylly-kato.

Mietittiin avomiehen kanssa kauan sitä minkälaiset hyllyt me haluamme. Ajattelimme ensin käyttää vanhaa lautaa, mutta se ei mielestäni olisi tuonut tarpeeksi hauskaa kosketusta tilaan.

Sitten keksin! BOOKSHELF PORN! Jos on kyse kirjahyllyistä, mistään muualta ei saa yhtä paljon inspiraatiota.

tumblr_lshlltugl51qa79lmo1_1280.jpg

Ikea ei ole koskaan ollut näin avulias. Näin tämän sivustolla ja koin heti valaistumisen: paahtoleipään, taivaalle ja seinälle piirtyi kuvat hyllyistä jotka on verhoiltu kirjoilla. 

Tuumasta toimeen. Ostimme halpaa lautaa ja haimme Senaatintorin antikvariaatista ilmaiseksi kirjoja jotka eivät olleet menneet kaupaksi. Saimme kirjat suureksi iloksemme ilmaiseksi. Ostin samalla kirjan ristiäisjuhlasta, maksoin siitä pari euroa vaikka hinta oli 0,20€, olin niin iloinen siitä ettei meidän tarvinnut maksaa verhoilumateriaalista, vaikka suurin osa kirjoista käsittelikin sosialismia tai olivat venäjänkielistä pehmopornoa.

Kannattimet ovat Ikeasta:

ce17e027649e8c0f39b050b52393a0d0.png

Niistäkään ei tarvinnut liikaa maksaa.

Muutamaa paperihaavaa, liimaista sormea, katkennutta poranterää ja avomiehen raivokasta maltinmenetys-kohtausta myöhemmin tulos näytti tältä:

img_20120922_154205_1.jpg

pano_20120922_154010.jpg

 

Olen niin tyytyväinen! Pelkäsin että laatikot istuisivat nurkassa vielä kahden viikon päästä, kun meille tulee täyteen 9 kuukautta raskautta. Enää ei tarvitse pidätellä hengitystä vaan toivotamme Tirpan tervetulleeksi!

 

kulttuuri kirjat sisustus diy
Kommentit (2)
  1. Thänks! Toteuttaminenkaan ei ole loppujenlopuksi hankalaa 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *