Mariskooli käsitöiden tueksi

img_1715.jpgKäsityöt ovat välineurheilua, tarvikelista kasvaa mitä syvemmälle poraudut neulontaan, virkkaamiseen ja kirjontaan. Ongelmia ja puutteita huomaa tehdessä: Missä säilytän langat? Miten pidän puikot käsillä ilman että ne eksyvät lapsen käsiin?  Miten estän lankojen pyörimisen ympäri asuntoa?
 img_1713.jpg Viimeiseen kysymykseen löytyi ratkaisu Mariskooleista.  Kulhon täydellinen reuna pitää langan selvänä ja se juoksee reunaa vasten kauniisti, pinta on niin sileä että kerä pyörii hallitusti ja Mariskooli ei satu silmään kun sitä katsoo. Homma hoituu!  

img_1716.jpg

Apupöydästä oli puhe pitkään, etsimme yhä sitä oikeaa, mutta väliaikaisena ratkaisuna toimii tämä kahdella eurolla Lohjan Vivamon kirpputorilta löydetty apupöytä. Parempi kuin ei mitään. Pöydässä on myös laatikko (joka ei ole tarpeeksi kaunis että sisällyttäisin sen kuvaan) johon on helppo sulloa keskeneräiset työt.

965c14028b12e698a7618c0ba39f6035.png

img_1717.jpg

hyvinvointi mieli sisustus diy
Kommentit (2)
  1. Voi kiitos 🙂 tarkoitukseni on nykyään pitää melko kliinisenä ulkoasu, keepin’ it simple. Ja mä oon itse niin innoissani löytäessäni/hiffatessani jotain että kaik on pakko jakaa. Mukava kuulla että on arvostavaa yleisöä 🙂

  2. Onpa oivaltava ja visuaalisesti hyvännäköinen blogi! Ekan 10minsan aikana on tullut vastaan jo monta neuloja elämää helpottavaa niksiä. Miten tämä ei ole sattunut silmääni aikaisemmin? Seuratut listalle tämä 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *