Kuka minä olen?

Kuka minä olen?  Olen miettinyt blogin kirjoittamista jo vuosia mutta aina olen keksinyt ”tekosyitä” miksi ei, mutta silti ajatus on jäänyt kytemään jonnekin syvälle ja nyt koen että on hyvä aika aloittaa.  Koen että kirjoittamalla saan avattua itselleni asioita elämässä mieltä askarruttavista asioista.
Luulen että tämä loppuvuosi tulee olemaan itselleni sitä muutoksen aikaa ja odotan innolla että löydän itseni ja ennenkaikkea sen sisäisen rauhan.
Olen alle 30-vuotias maalais tyttö joka on kokenut elämää monin eri tavoin. Blogissani pohdin suhde solmuja, läheisten menetyksiä, työuupumusta sekä arjen sovittamista työn, hevosten, koiran ja kodin välillä. Apuna matkallani kulkee psykoterapeutti sekä hyvät ystävät. 
Blogissa tulee olemaan kirjoitus virheitä koska yhdyssanat ja sanamuodot eivät ole sitä vahvinta alaani pilkuista ja pisteistä puhumattakaan 😉 jos siis ne häiritsevät sinua niin suosittelen että et jatka lukemista. 😀
Itse olen ollut ja olen kieltämättä edelleen suorittaja sekä perfektionisti jota ottaa suunnattomasti luonnolle kun jokin asia ei onnistukaan niinkuin haluaisi. Siksi tämä kirjoittaminen ja siinä olevat virheet kasvattavat minua myös ja ehkä pystyn jopa hiukan hellittämään otetta perfektionistista joka sisälläni nostaa päätään.

IMG_20180502_191254_01.jpg

Aurinkoa päivääsi, nautitaan kesästä rennoin mielin tai yritetään ainakin. 🙂
-Lilium 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *