Alkusanat

”Tuu vaan nopee käymään, meillä on 30 minuuttia aikaa ennen kuin äiti pääsee töistä”. Näiden sanojen saattelemana riensin reippaana yhdeksäsluokkalaisena naapuriin hoitamaan homman pois alta. Ja kun sanon homma, tarkoitan seksiä. Kun sanon pois alta, tarkoitan neitsyyden menettämistä. Tätä ennen olin puoli vuotta käynyt salaa erään lökäpöksyisen seiskaluokkalaisen luona pussailemassa ja kuivapanemassa. Hommat eivät koskaan edenneet sen pidemmälle. Halusin niin paljon päästä kertomaan kavereilleni, että minäpä olen harrastanut seksiä. 

Nuorena seksielämäni oli lähinnä lähetyssaarnaajassa lykkimistä. Lykkiminen tapahtui niin hiljaa, ettei viereisessä huonessa nukkuvat poikaystäväni vanhemmat heränneet 90cm leveän sängyn narinaan. Välillä oltiin hurjia ja pantiin menemään läheisessä metsikössä samalla peläten satunnaisia koiranulkoiluttajia.  16-vuotiaana lähdin ulkomaille vaihtoon. Yhtäkkiä olin jopa aikuisten miesten suosiossa söpön aksenttini  ja vaalean ihoni ansiosta. Tuolloin minulle avautui aivan uusi maailma. Löysin itseni. Pelkkä lähetyssaarnaaja ei enää innostanut. Olin kiltti lapsi, mutta täytettyäni 18 vuotta homma lähti käsistä. Ravasin baareissa. Harrastin irtosuhteita. Välillä olin parisuhteessakin.

Sinkuillakin on seksuaaliset halut ja Satisfyer Pro:n vastapainoksi kaipaan välillä miehen kosketusta. Laiskan ja saamattoman naisen onni on 2000-luvun deittisovellukset. Oikealle pyyhkäistään komeat miehet ja vasemmalle ne, jotka ei ulkonäöllisesti kiinnosta. Seuraa on mahdollista saada milloin tahansa ja todella pienellä vaivalla.  Tiedän nuorena tehneeni yhden typerän teon, josta ajattelen karman kostavan minulle vielä tänäkin päivänä. Huonoon karmaani liittyy mm. todella omituiset matchit, painajaismaiset treffit, aikuisiän ikisinkkuus, klamydia sekä  kakkosvaihtoehdoksi jääminen.

Tämä blogi on 25-vuotiaan sinkkunaisen päiväkirja  surkuhupaisasta rakkauselämästä. Kaikki kirjoittamani tarinat ovat tosia. Yksityiskohtia on muutettu asianomaisten henkilöllisyyden suojaamiseksi.

Oikeasti tilanne oli hyvin kiusallinen. Vähän pussailtiin. Aloimme riisuutumaan. Molemmat otti housunsa pois. Paidat jäi päälle, eihän toinen voinut nähdä olematonta vatsamakkaraani. Sukatkit taisi jäädä jalkaan.  Naapurini ei löytänyt oikeaa reikää, enkä minäkään oikein tiennyt miten homma toimii. Hän pani vaginani sijaan pari minuuttia patjaa. Aktin jälkeen lähdin kotiin, kirjauduin irc-galleriaan ja kerroin puolitutuille juuri harrastaneeni seksiä. Parin päivän päästä kaikki koulussa juoruilivat asioistani. Naapuri oli kehuskellut kavereilleen panneensa meikäläistä. Itselläni ei ollut sydäntä kertoa totuutta. 

Kommentit (4)
  1. Mahtava blogi ja tekstit! 😀

  2. Ihanaa että puhut asioista kaunistelematta ja niiden oikeilla nimillä! Arvostan 🤗 Iloa päivääsi!
    Tulen kurkkimaan toisenkin kerran!
    pipsa.p / mammaswingaa

    1. Kiitos palautteesta! Toivottavasti täytän odotukset jatkossakin 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *