Katkeruuteni jää tähän tekstiin

Pitäisi tehdä ihan kaikkea muuta kuin roikkua täällä. Edellisestä valitusvirrestä inspiroituneena haluan vielä yhden kiven vierittää pois sydämeltäni. Myönnän, koko teksti on katkeran ämmän kirjoittamaa, mutta eiköhän tästä(kin) vastoinkäymisestä selvitä kunnialla.

Kyllä te tiedätte sen tunteen kun se ihminen josta välität ilmoittaakin, että koko homma on ohi. Syynä on joku uusi nainen. Raivohullun stalkkauksen ja sadan screenshotin jälkeen alkaa keskustelu kavereiden kanssa ”Onko toi akka muka parempi kuin minä?”. Hyvät ystävät sanoo, että ei todellakaan ole ja kehuu maasta taivaisiin. Haluan julkisesti kiittää ja pahoitella ystäviäni. He nimittäin vähän väliä saavat täältä suunnalta kuvia tuntemattomista tytöistä, joista vaadin heti mielipidettä.

Jos ei muuta haukuttavaa löydy, niin ne on vähintään ne rumat kulmakarvat mitkä käy pahasti hermoon. Aivot jotenkin toimii sillä tavalla, että siitä toisesta on pakko löytää jotain huonompaa kuin itsestä. Sen avulla pääsee jatkamaan elämässä eteenpäin. Jos et itse harrasta samaa, olet joko valehtelija tai oikeasti parempi ihminen.

Tällaisen torjutuksi tulemisen jälkeen alkaa usein myös himotreenaus, sekä kitudieetti. Treenataan sitä pakaralihasta ihan vaan kostoksi, jotta mies katuisi sinun jättämistäsi. Niimpä, kannattiko downgreidata kun mulla on nykyään tämä Suomen pyörein perse? Samalla kannattaa lähettää kaikille snäpissä oleville expanoille selfie, jossa vilahtaa hieman tissi. Tällä tavalla saat varmistuksen siitä, ettei markkina-arvosi ole laskenut mihinkään kun nälkäiset miehet vastaa liekki- ja sydän-emojeilla.

 

” Sulla meni 8 kuukautta hukkaan.”

Mm. nämä  sanat tulivat entisen säätöni ja nykyisen hyvän ystäväni suusta. Mies souti ja huopasi kanssani. Yritin ymmärtää hänen hitauttaan tunneasioissa. Menin todella mukavuusalueideni ulkopuolelle makuuhuoneen puolella ja vain sen takia, koska välitin. Itkin nähdessäni, ettei mies koko juttumme aikana ollut poistanut Tinderiä. Lopulta luovutin. Meni kahdeksan kuukautta ennen kuin mies sanoi, että parempi olla vain ystäviä. Olin asiasta samaa mieltä. Meillä oli aina super hauskaa yhdessä. On toki edelleenkin. Miehellä ei tosin ollut mitään taitoa keskustella vakavista asioista. Jos piti puhua tärkeistä asioista, istuin hänen päällään ja pakotin puhumaan (okei kuulostaa hirveältä, mutta koko toimitus tapahtui yhteisymmärryksessä). Jotta ystävyytemme todella sinetöityisi, enkä enää lankeaisi mieheen aloin kertomaan hänelle mieskokemuksistani. Kerroin myös äidilleni miehen olevan kusipää, eli viimeistään äiti on tulevaisuudessa järjen ääneni. Oudointa tässä on se, että nykyään meillä on sata kertaa hauskempaa keskenämme kuin silloin kun yritimme rakentaa jotain suhdetta toistemme kanssa. Mies sanoi, ettei minussa ole mitään vikaa, mutta olemme liian samanlaisia. En voinut kuvitellakkaan, että saisin hänestä todella elinikäisen ystävän.

Uuden emäntänsä myötä hän on kuin muuttunut ihminen. He käyvät kävelyllä yhdessä ja tekevät kaikkia pariskunta juttuja. Tinderiä ei enää ole, eikä mies näe muuta kuin hänet. Olet varmasti huippu tyyppi, mutta minä en pidä sinusta. Näin se elämässä vaan menee. Toisaalta, ketään ei mielipiteeni tässä kohtaa kiinnosta, eikä pidäkkään kiinnostaa. Sinulle toivotan paljon kärsivällisyyttä hänen kanssaan. Älä myöskään ylläty jos ja kun mies kertoo hyvästä ystävästään nimeltä *naisen nimi tähän*, josta et ole aiemmin kuullutkaan. Ps. tiedätkö jo, ettei hän tykkää lutkuttaa toosaa kuin kännissä?

Minä heitän pyyhkeen kehään ja poistun takavasemmalle. Lupaan myös, etten enää ikinä kirjoita tällaista katkeraa paskaa. Melkein meinaa itseänikin ärsyttää. Korvatakseni menetetyn ajan olen käynyt ahkerasti treffeillä. Samaa skeidaa taas, mutta eri paketissa.

Lopuksi haluan todeta, että mulla on oikeasti kaikki ihan hyvin. Tilanne meidän välillä ei voisi paremmin olla. Kuitenkin katkeruuden tunteminen on inhimillinen tunne siinä missä muutkin. Rehellisesti en todella jaksa käyttää energiaani toisten ihmisten vihaamiseen, varsinkin kun maailmassa on jo valmiiksi niin paljon negatiivisuutta. Kiitos, anteeksi ja seuraavaan kertaan.

suhteet sinkkuus syvallista parisuhde
Kommentit (1)
  1. Seuraaja & fani
    23.6.2019, 21:51

    Päivitätkö enää tätä blogia?

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *