Kun nakki napsahtaa

Miksi blogin nimi on kakkosvaihtoehto? No siksi, etten ainakaan ole se ensimmäinen. Laittoman monta kertaa on ollut säätöä jonkun kanssa ja homma loppuu syystä tai toisesta. Määrittelemättömän ajan x kuluttua miehistä kuitenkin taas kuuluu. Oikeasti, JOKA kerta. Aina he muistelevat viettämäämme aikaa yhdessä. Omassa päässäni ymmärrän asian niin, että Kaisaminnin sijaan seksin papitar olenkin minä. Näille miehille kerron junan menneen jo ja toivotan mukavaa loppuelämää. Siitäs saivat!

Luokittelen itseni optimistiksi, mutta kaikesta miehiin liittyvästä olen erittäin pessimistinen. Kohdalleni osuu kummajaisia tai sitten sellaisia mitäänsanomattomia. Ensimmäseksi mainittujen takia tämäkin blogi on saanut alkunsa. Jälkimmäisissä ei ole mitään vikaa, mutta kun ei natsaa niin ei natsaa. Hyvänä esimerkkinä pidän erittäin mukavaa ja söpöä miestä. Valitettavasti huumorintajumme eivät kohdanneet yhtään. Hän kertoi nauravansa koiravideoille ja minä kerroin nauravani esimerkiksi insestivitseille. Vaikka olen puhelias, piti koko ajan varoa sanojaan. Epämiellyttävää oli myös selittää, etten oikeasti ole itsetuhoinen, vaikka sanoisinkin;

”Jos mehupurkki kaatuu lattialle ei tartte siivota jos tappaa ittentä”

Myös kaikki menneet parisuhteeni ovat hieman surullisia. Miesten suhteen en koe olevani kovin nirso. Huonoista suhteista oppineena tiedän oman arvoni, enkä enää jaksa katsella yhtään bullshittiä.

18 kesäisenä irtosuhteiden harrastaminen oli enemmän oman huonon itsetunnon kohottamista kuin mitään muuta. Nykyään yhden tai kahden illan jutuilla ei ole sen suurempaa merkitystä. Helppoa ja kivaa, kunhan muistaa pitää itsestään ja omasta terveydestään huolta.

Aiempaan liittyen kesällä 2015 olin juuri eronnut ja päätin saada mieleni muualle käymällä treffeillä. Tämä jalkapalloilija oli tullut kaupunkiin pelaamaan ja vietimme treffien jälkeen iltaa miehen hotellissa. Meillä oli mukavaa, mutta mies kertoi, ettei etsi mitään vakavaa. Juttumme loppui tähän. Maaliskuun kolmantena 2019 sain yllättäen Facebookissa kaveripyynnön samaiselta mieheltä. Myös miehen lähettämä viesti oli suoraan sanottuna yllättävä. Turhaa jaaritella silloin kun on mahdollisuus mennä suoraan asiaan.  

Kommentit (2)
  1. En kestä, aivan huippu… 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *