Uusi aloitus

Näköjään blogin kirjoittaminen jäi siihen, kun työt alkoivat ja sen myötä uusi vaihe meidän elämässä. Työn aloitus ja uusi arki alkoi kyllä ihan hyvin ja todella vauhdilla. Varmaan on syksy ollut aika rankka, kun en tosiaan ole mitään tännekään kirjoitellut sen jälkeen. Töitä on riittänyt paljon ja ehkä enemmän kuin tuo 80%, joka työaikani on. Ehkä nyt näin kevään kynnyksellä rupeaa löytymään taas pikkuhiljaa energiaa ja voi miettiä muitakin asioita kuin töitä ja arkea.

Alla kuvat minun työmatkamaisemista

img_16461.jpg

img_16481.jpg

img_21561.jpg

Edelleen teen 80% työaikaa ja olen päättänyt tehdä ainakin siihen asti, kun lapsi täyttää kolme vuotta. Hän täytti viikko sitten lauantaina 2v., joten ainakin vielä vuosi tätä lyhennettyä työaikaa. Olen tykännyt siitä kovasti ja se on sopinut meidän perheelle hienosti. On ihanaa, kun yksi päivä viikosta on viikonlopun lisäksi vapaata. Monesti olen saanut yhdistettyä vapaan osaksi viikonloppua, jolloin on tullut sitten kolme päivää vapaata peräkkäin tai pari kertaa jopa niin, että vapaata on ollut neljä päivää peräkkäin.

Päiväkoti on sujunut lapsella tosi kivasti. Hän on ollut siellä reippaana ja näyttää viihtyvän ihan hienosti. Toki hänelle tulee pitkiä päiviä siellä, koska itsellä työmatka on sen verran pitkä, että se jo sinänsä lisää lapsen päivää. Tästäkin voisin loputtomiin kantaa huonoa omaatuntoa, mutta yritän siitä päästää irti, koska tilanne on tämä eikä tässä elämäntilanteessa muuta vaihtoehtoa nyt ole.

Olemme tykänneet asustella täällä uudella paikkakunnalla ja kotikin rupeaa näyttämään kodilta ja myös tuntuu siltä. Toki täällä on paljon sellaista, jota haluan pikkuhiljaa sitten laittaa uusiksi. Kaikkeen ihanaan ei vain ole yksinkertaisesti rahaa… Ihanaa on haaveilla remonteista ja uusista sisustusasioista.

img_26802.jpg

img_27351.jpg

Olen tässä vähän aikaa sitten aloittanut myös erään uuden asian. Kai sitä voisi sanoa uudeksi harrastukseksi… Katsotaan missä kohtaa siitä ehkä kertoisin täällä. Jos/kun siitä täällä aijon kertoa, niin se tuo silloin minut ja perheeni ”näkyväksi”. Olen tähän asti halunnut edetä tässä blogin pitämisessä anonyymisti erinäisistä asioista johtuen. Tämä on nyt mietinnän alla, että josko kuitenkin rupeaisin tätä pitämään ihan omilla ”kasvoilla”.

Tällaisia kuulumisia tällä kertaa ja palataan toivottavasti hiukan pikemmin kuin nyt. 🙂

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *