Kuningatar lesti

Pohjolan poika makaa sängyllä ja istun hänen vieressään kuunnellen vierasta ajatsmaailmaa. ”Silloisella tyttöystävälläni oli sama asia ja josain vaiheessa se vain selvisi… Hän kertoi että hän piti ja sitten minä tajusin että minäkin tykkän niistä.”

Nyrpistän nenääni. ”Olen aina inhonnut niitä.”

”Mutta sullahan on aika kapeat vaikka ovatkin pitkät.”

Vedän jalkani pois hänen kosketuksesta, mietin kerronko siskoni prinsessa ja kunigatar luistimien eroista. Kerronko kenkien oston aiheuttavan minulle ahdistusta? 

Laitan pääni takaisin hänen kainaloon; Suljen silmäni ja annan sormeni vaeltaa hetken hänen rintakehällään.

Emme me kaikki voi olla prinsessoja….

Myöhemmin kävelessäni ulos hän luule huikkavansa romanttisesti että keskitytään sitten ensikerralla enemmän jalkoihisi.

…Ja hän ei ole kuninkaani.

 

  • Onko teillä muilla ollut turn-off:ina miehen fetissi? Toki Pohjolan poika ei voinut tietää että kommentit iskivät lapsuuden kompleksiin.

feets.jpg

 

 

suhteet oma-elama hopsoa
Kommentit (2)
  1. I don’t understand why people using web browser that has no security or slow surfing service.I am using this most faster and smoother Mozilla Fire fox and feel secure while browsing.

  2. Mun yhdellä ex-rakastajalla oli fetissinä sukkahousut. Että saisi panna naista, jolla on ne jalassa ja alla ei mitään, jotta hän saisi repiä niihin reiän ja tulla naisen sisään. Mikäs siinä, olihan tuo minustakin ihan kiihottavaa. 

    Mutta siinä vaiheessa meni yli, kun kävi ilmi että mies olisi halunnut myös itse pukeutua sukkahousuihin, ja että minä repisin niihin reiän ja penetroituisin häneen… Ja siis tuossa yhtälössä ne oli ne sukkahousut, mitkä häiritsi, eikä siis se mieheen penetroituminen. 

    Jalkafetissi on mulle muuten kanssa ihan molemminpuolinen no-no, mulla on kanssa ”hankalat jalat” ja miehen varpaiden imeminekään ei oikein kiihota. 😀 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *