Madeira Island Ultra Trail 2017

Tämä viikko on mennyt pilvissä liidellen ja hymy korvissa. Vaarojen Maraton sai aikaan sellaisen endorfiiniryöpyn kropassani, joka tuntuu vain jatkuvan ja jatkuvan. Hyvää mieltä ja hymyilyä on aiheuttanut myös kaikki se positiivinen palaute, jota olen saanut Vaarojen Maratonin kisaraportista. Olen ollut ihan häkeltynyt saamistani viesteistä ja postaukseen tulleista kommenteista. Lämmin kiitos ihan jokaiselle! Jotenkin tuli olo, että Vaarat oli sellainen hyvän mielen ryöpsähdys, joka alkoi vielä kertaantumaan potenssiin kymmenen juoksun jälkeen. 

Tällä hetkellä ensi vuoden kisakalenterissa on jo kaksi polkujuoksukisaa. Tiistaina kävi mäihä ja pääsin sisään toukukuussa juostavaan Nuts Karhunkierroksen viiskolmoselle. Arvoin todella pitkään, laitanko ilmon sisään lyhyimmälle matkalla vai tuolle viiskymppiselle. Lopulta päätin koittaa tuurilla, saanko paikan pidemmälle matkalle, koska tiesin, että se myydään loppuun hetkessä. Jos mäihä ei kävisi, niin sitten ilmottautuisin kolmeykköselle ilman sen kummempaa harmitusta. Sormet ja yhteydet pelittivät kuitenkin riittävän nopeasti ja toukokuussa juoksen (toivottavasti) toisen yli viiskymppisen kisani. On mahtavaa, kun kalenterissa on jotain, mitä odottaa innolla ja vähän kauhullakin. Alan ymmärtämään koko ajan paremmin, miksi tämä on niin koukuttavaa touhua. Tämän menneen viikon fiilikset nimittäin kantavat vielä pitkälle. Pakkohan tämä on päästä kokemaan vielä uudelleenkin. 

Toinen kalenteriin merkitty kisa aiheuttaa erityisen paljon hykertelyä. Olimme viime keväänä Sekopääjuoksijan kanssa Madeiralla ja ihastuimme saareen erityisesti sen juoksumestojen ansiosta. Jo tuolloin aloimme kypsyttelemään ideaa ensi vuoden Madeira Island Ultra Trail -kisaan osallistumisesta. Idea on elänyt läpi vuoden ja lopulta varasimme kuukausi sitten lennot ja hotellin Madeiralle. MIUTin kisailmottautuminen aukesi sopivasti juuri Vaarojen Maratonin aikana ja sunnuntaina pistimme ilmoa sisään 42 km matkalle. Kisasta tekee spessun jo sekin, että tällä kertaa juoksemme yhdessä. Team Kerhotukat Finland on valmiina Madeiran valloitukseen. Kisa juostaan 22.4.2017. 

Loppuun vielä makupaloja tämän vuoden Madeira Island Ultra Trailista. 

 

Kommentit (4)
  1. Upeaa. Ei voi muuta sanoa kuin WAU 🙂

    1. 🙂 Oon kyllä superhyper innoissani!!! 

  2. Nää polkujuoksuvideot on kyllä aina ihan parhaita, kunnon seikkailuelokuvien meininkiä ilmakuvia ja musiikkia myöten. 😀 

    1. Kyllä 🙂 Arvaappa vaan, oonko kattonut tän kyseisen videon jo joku tsiljoona kertaa 😀 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *