Perillä

En tiedä voiko ihminen ihminen ikinä olla ihan täysin perillä. Elämä kun on matka, joka kuljettaa koko ajan johonkin suuntaan. Mutta vahvasti olen aina uskonut siihen, että ihminen voi löytää itsellensä paikan, jossa tuntee olevansa perillä enemmän, kuin missään muualla. Paikan, jossa kaikki asettuu uomiinsa ja oikeaan perspektiiviin. Me löysimme tällaisen paikan, kun muutimme uuteen kotiimme. 

Olen käyskennellyt viime viikkojen aikana pihallamme ja meinannut välillä pakahtua onnesta niin paljon, että on pelottanut. Kiertänyt tonttia ja joka kerta löytänyt jotain uutta ja ihmeellistä. Huomannut olevani vähän höpsö puhuessani omenapuuvanhuksille ja hämähäkeille. Täällä tuntuu siltä, kuin kaikki olisi oikeassa paikassaan, jokainen kiven murikka ja heinän korsi on löytänyt oman kohtansa olla. On vaikea kuvailla sanoin tätä paikkaa, en halua yrittää edes. Tuntuu kuin olisimme saaneet käsiimme aarteen, jota täytyy varjella ja vaalia. 

Elämästä en voi tietää, miten se kuljettaa. Nyt kuitenkin tuntuu jotenkin siltä, että olen löytänyt paikan, johon haluan aina palata takaisin ja huomata olevani perillä. 

img_8533_0.jpgimg_8515.jpg

img_8525.jpg

img_8524.jpg

img_8521.jpg

img_8539.jpg

img_8513.jpg

img_8545.jpg

img_8542.jpg

img_8527.jpg

img_8555.jpg

img_8554.jpg

img_8558.jpgimg_8560.jpg

 

 

Kommentit (6)
  1. Kuulostaa ja näyttää aivan ihanalta!! Onnea uuteen kotiin siis vielä <3

    1. Kiitos tuhannesti 🙂 

  2. Satu / Juoksuaskeleet
    10.9.2017, 04:04

    Aivan ihanaa! Minä ymmärsin vasta pari vuotta sitten, mitä tarkoittaa ”oman kodin onni”, kun ostimme omakotitalon. Tunsin samankaltaista liikutusta ja fiilistelyä omasta pihamaasta ja marjoista. Saatoin tulla sisälle ihan kyynel silmäkulmassa ja todeta ”täällä rinteessä kasvaa myös puolukoita”. 🙂 Ihana ihana oman kodin onnea – nautinnollista eloa sinne!

    1. Kiitos Satu <3 Arvasin, että tiedät mistä puhun. Juuri joku päivä meinasin seota ilosta, kun löysin pihalta ryppään kanttarelleja. Maalla on parasta. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *