kesän viimeinen päivä

1.9, kesä on päättynyt ja syksy on virallisesti täällä! Ja arvaatteko mitä mä teen? Valvon. Kuten somekanavillani jo kerroin, niin joudun valvomaan tämän yön huomisen EEG tutkimuksen takia, mutta tähän asti on mennyt tosi hyvin ja uskon, että selviän loppuyöstä myös. Oon siis erittäin huono valvomaan, enkä ole valvonut oikeastaan koskaan kokonaista yötä ilman alkoholia, paitsi synnytyksessä ja kerran töissä. Ja se työ-yö oli karmea, ei sopinut yhtään mulle. Joten, tää valvominen tuntui etukäteen tosi ahdistavalta, mutta hyvin menee ja klo on jo 1:30. 

Kirjoittelin teille tosi kivan postauksen tänään menneestä kesästä, mutta.. noh, arvaatte varmaan mitä sille tapahtui? Perinteinen Error puuttui peliin ja sinne meni se postaus lukuisten julkaisuyritysten jälkeen. Tätä asiaa on nyt selvitellyt ilmeisesti Lilyn johtokin jo, mutta eivät vain keksi syytä sille. Mua se alkaa pikkuhiljaa suoraan sanottuna vituttamaan, koska ärsyttää kerta toisensa jälkeen kirjoitella postauksia tai kopioida sähköpostiin tms, kun julkaiseminen saattaa venyä musta riippumattomista syistä päiviä! Pitäisiköhän siis oikeasti vaihtaa alustaa, mitä mieltä olette? Olisiko suosituksia? Kaksplussalle olisin päässyt, jos olisin siirtänyt blogini blogspottiin, mutta silloin se tuntui pikkuvauva-arjen keskellä työlläältä. Nyt se alkaa houkuttelemaan – tosin blogspot alusta ei houkuttele. 

Kesä on siis ohi ja katse suunnattu kohti syksyä. Neuleet on kaivettu, Turku vilisee keltaisia sadetakkeja ja sisälläkin joutuu pitää tossuja jalassa. En osaa päättää värjäänkö hiukset kupariksi vai viininpunaiseksi, kumpikin on täysin mua, mutta kummankin ylläpito mietityttää. Tein kerran virheen erään merkin color maskin kanssa ja sitä virhettä sitten hinkattiin neljä tuntia kaikkien aineiden kanssa valkoisista saumoista irti ja lopulta raaputettiin viilalla. Sen jälkeen vannoin, että never again! S i l t i burgundy houkuttaa ja lupaan itselleni (ja vuokranantajille) etten osta sen tietyn merkin color maskia, koska saumojen kuuraus operaatio ei sen sijaan houkuttele yhtään. Ja s i l t i kupari houkuttelee kaikista eniten, onhan se vaan ihan mun väri. 

2017-08-31_09.15.45.jpg

2017-08-31_09.20.33.jpg

Tässä mä makaan sohvalla, mietin hiusvärejä klo 1:30, vaikka mun pitäisi katsoa Netflixistä Jason Bournea etten nukahda. Leffan jälkeen olen kuluttanut kaksi tuntia, sitten menen suihkuun ja askartelemaan Adelinan 1v kutsukortteja. Tässä postauksessa kuitenkin julkaisemattomia kuvia menneeltä kesältä ja ihan suoraan kameran kansiosta muokkaamatta laisinkaan. Niin ja jos pari sanaa kesästä? Se oli ihana. Adelinan ensimmäinen kesä, jonka aikana hän oppi kävelemään tukea vasten, maistoi ensimmäisen kerran ruohoa ja hiekkaa, leikki uima-altaassa, näki eläimiä, oppi vilkuttamaan ja sanomaan äittä (jonka tosin lopetti oppiessaan liikkumaan taas enemmän), sai ensimmäiset hampaat, matkusti Mäntsälään meidän kanssa kummisetänsä mökille ja viimeisenä oppi halaamaan oikein rutistamalla ja kiipesi omassa huoneessa tuolille seisomaan. Taito sekin! Tuoli tosin siirtyi kauas lipastosta, jonka jälkeen hän yritti kiivetä tuolilta pinnasänkyyn. 

Mun kesään mahtui myös ihania juttuja, kuten treffi-ilta Roopen kanssa, asiakaskuvauksia, ystävien kanssa hyviä hetkiä, uusia ystäviä, stressittömyyttä ja stressiä, hyvää ruokaa, 3l viiniä ystävän kanssa puokkiin, futistreenejä ja perheen kanssa hengailua. Sellainen kesä, jos se jotenkin pitää tiivistää. 

Nyt Jason Bournea! Öitä. Tai siis, ei öitä.

Karoliina

 

hyvinvointi mieli
Kommentit (2)
  1. Heippa! Kiinnostaa mikä tuo EEG tutkimus oli?
    Vaihda toki blogialustaa jos tämä ei pian ala toimimaan, ettei vaan sen takia jäisi hyvät postaukset kirjoittamatta! 🙂

  2. Voin suositella Nouw.com 🙂 Saat tosi helposti siiretty kaikki sun vanhat postaukset uudelle blogille ja voit itse säädellä alusta. Helposti saisit sen näyttämään samalta kuin tämä blogi 🙂 Ainoa ”huono” juttu on että se on ruotsiksi mutta heti kun olet tehnyt oman tilin saat sen muutettu suomeksi.
    Ihana blogi! Kirjoitat niin hyvin ja ihana seurata teidän pieni perhe 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *