Jaa että minä vai? Keittiöpsykologiksi?

No mikä jottei

Ajattelin tänään, että voisin teiltä lukijoilta ottaa vastaan ongelmia, joihin haluaisitte saada MINULTA vastauksen. Ensi sijassa erityisherkkyyteen liittyviä ajatuksia, mutta toki voin koittaa pohtia muitakin asioita, vaikkakin niissä ei olisi erityisherkkyyden leimaa. Älä hei toki laita mitään jos et halua mun mielipidettä  😉

Ajatus tällaiseen on ollut mielessäni pitkään ja haluaisin tarjota mahdollisuuden kysyä erityisherkän kannan/ajatusmaailman asioihin. Huomaan olevani henkilö, jolta useat kysyvät neuvoja liittyen herkkyyten, esimerkiksi jos puoliso on erityisherkkä ja itse ei, että mitenkäs sitä sitten olisikaan minkäkin asian laita. Absoluuttista totuutta en (kai) voi antaa, mutta autan mielelläni.

Elämän tarkoitus

Aion kirjoittaa tästä aiheesta oman julkaisun myöhemmin. Mutta haluan kertoa miten tällä hetkellä koen oman elämän tarkoituksen.

Mun suurin toiveeni, haaveeni on olla äiti. Sehän on siis jo toteutunut. Toisekseen haluan olla hyvä äiti. Toivon, että sekin toteutuisi. Äitinä olo meidän pikkuiselle on yksi tärkeimpiä tarkoituksia, mitä mulla on elämässäni. Lisäksi koen, että mulla on toinen elämän tarkoitus ja se on auttaa muita erityisherkkyyden saralla. Erityisesti erityisherkkien itsetutkiskelua; herättää ajatuksia itsestään, asettaa rajoja, esteitä ja esittää kysymyksiä itselleen. Olen kymmenille ihmisille esittänyt kysymyksen”oletko muuten tietoinen HSP:stä, erityisherkkyydestä?. Koska kaikki henkilöt, joille olen asiasta mainunnut, ovat olleet erityisherkkiä ja 90% heistä eivät ole koskaan kuulleetkaan erityisherkkyydestä. Monelle olen avannut kuin uuden maailman, ymmärryksen avaimet itsestään ja mahdollisuuden poistaa ajatuksen itsestään, ettei ehkä olekkaan hullu. Myös näin kävi monille jo ensimmäisen postaukseni luettuaan. On ollut ihanaa olla avuksi jo nyt ja kiitos kaikille, jotka ovat viestiä asian tiimoilta laittaneet.

Mulle voi laittaa sähköpostia kasikirjaminustasinulle@outlook.com ja keskustelen mielelläni erityisherkkyyteen liittyvistä asioista.

Ihanaa päivää just sulle ja mukavaa vapun jatkoa!

Nonna

Instagram kasikirjaminustasinulle

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *