Joululta alkaa näyttää

joulukuusi_kasvihormoni.fi 2.jpg

On se aika vuodesta, kun puutarha kannetaan sisälle. Kuusi on kotoinen elämänpuumme, joka saa kuorrutuksekseen tuiketta ja välkettä. (Tiesitkö muuten, että kuusi on yksi uusimmista luonnonpuistamme, tullut 5000 vuotta sitten loppuneen lämpimän kauden jälkeen? Varsinainen uustulokas.)

Puupäätarhurin joulupuu näyttää samalta kuin pihakin:

joulukuusi_kasvihormoni.fi_1.jpg

Taasen joululta kaikki alkaa näyttää

kuusi kimmeltää

joulukuusi_kasvihormoni.fi 4.jpg

Vähänhän se on vino, hieman koloinen mutta – ah – niin ihanan tuoksuinen ja itse tuunattu. Kuusienroudaus livahti meillä käsistä ja lähilinjalta kannettiin kaikki sopivan oloisiksi arvioidut kuuset kotiin, Instagramin puolella näkyy hamstrauksen todellinen laajuus, tai ainakin se, mitä kuvaan mahtui. Tämä yksilö meinasi jäädä tuomatta kotiin mutta hupsis, se päätyi kuitenkin olohuoneen koristukseksi, paraatipaikalle. Nyt joulua vietetäänkin sitten kieron jäisissä tunnelmissa. (Ainakin yläkerrassa, alakerrassa juniorit viettävät juhlaa rapisevin neulasin ja punakultaisin koristein. Mutta kyllä on aidon komea tuotos siellä kerroksessa!)

joulukuusi_kasvihormoni.fi 5.jpg

Puuttuuko joulusta vielä jotain? Kaikki alkaa olla valmista! Täällä palataan linjoille joulupaussin jälkeen, sitten vähän ennen vuoden vaihdetta.

Tuike hopeanauhojen ympäri oksien

taas koristaa saa vihreyttä sen

joulukuusi_kasvihormoni.fi 3.jpg

Jouluriemua blogissa piihataville!

Kommentit (1)
  1. Rentouttavaa jouluaaton iltaa sinulle 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *