Ässän alelöydöt

Kasvukäyrillä

Tänä vuonna osallistuminen alennusmyynteihin on ollut aivan naurettavan vähäistä. Eilen oli kuitenkin pakko änkeä perheemme Kauppakeskus Selloon, miljoonien muiden sekaan. Matkarattaat saivatkin jo erityismaininnan ja nehän oli vähän niinkuin koko perheelle. Muuten ainoa, joka jotain sai oli yllättäen neiti S! ;) (Äiti sai onneksi oman osansa jo muutama päivä aikaisemmin pikavisiitillä Stockmannin outletissä, ettei tulut kovinkaan paha mieli)

Neidille tehtiin mielestäni erittäin hyviä löytöjä, joista ehdottomasti paras oli ReimaTecin haalari ensi syksylle (toivottavasti myös keväälle) -50%. Wihaa! Ja vielä superyllärinä se, että kotona vasta älysin (olen niiin amatööri näissä lastenvaate jutuissa), että siihenhän saa ostettua lisävuoren, jonka saa haalariin kiinni napeilla, niin onko sitten niinku myös talvihaalari vaimitähäh?! (Jos on niin kolminkertainen Wihaa!) Osaisiko joku kertoa onko siis todella näin?

Haalari / Reima

Kuosikin on i h a n a. Pallot ja raidat, ne on nyt (ja ikuisesti?) mun mielestä vaan parhaita! (Ehkä joku on huomannutkin niiden toistuvan vaatetuksimme melko tiheään ;) )

Polarn O. Pyretin (eli siis tuttavallisesti PoPin) alennusmyynnit on pakolliset. Vaatteet on toinen toistaan kivempia (niillä on muuten aika paljon raitoja) ja kuten konkariäidit ovat osanneet kertoa, laadukkaita. Eivät paljoa 60 asteen pesuista välitä, kuten niin monet muut.

Tällaiset -30% -50% löyöt lähti PoPilta mukaamme:

Aika kivoja raitoja, vai mitä? ;)

Body / Polarn O. Pyret

Liivimekko / Polarn O. Pyret

Paita / Polarn O. Pyret

 

Raitoja, palloja, raitoja, palloja, raitoja, aaaaaaaah!

Neidiltä ei muuten enää kannata kovinkaan paljoa kysellä, että "Olisko tää kiva?" Sillä kaikki mitä hänelle näyttää saa suun hymyyn ja kädet vispaamaan. Kaikki vaatteet siis on kivoja. Äidin tyttö? ;)

 

Huomenna Turku, tiistaina Maarianhamina! 

Nyt pakkaamaan, taas. (Iso huoh!) Tällä kertaa Rumpalikin tulee mukaan.

Kommentit

Hymyläinen (Ei varmistettu) http://hymylainen.blogspot.fi/

Ihania vaatteita! Mä oon yrittän etsiä Stockan Outletista just pojalle vaatteita mutta se on aivan olematon osasto siellä. Itselleni löysin sieltä kyllä yhden ihanan neulemekon! I love it.
Tiedän tunteen tosta leluasiasta. Musta vaan tuntuu et mulla tulee miljoona sydäntykytykset kun pupu unohtuu jonnekkin! Liekö poika edes huomaisi.

MinEna
Kasvukäyrillä

Noi oli kyllä melkoisen kivoja, just mun silmää miellyttäviä tyttövaatteita :)

En minäkään Outletistä mitään löytänyt neidille, todella suppea valikoima. Itselleni löysin sitten pinkin t-paidan, kerman värisen ohkaisen jakun, ja sen super ihanuuden: Ralph Laurenin mustan mekon joka oli siis oikeasti jo melkein ilmainen, kun hintaa jäi kaikkien alennusten jälkeen vajaa kolmekymppiä (lähtöhinta 175€). Hyviä löytöjä! 

Siellä muuten oli nytkin tosi kivoja neulemekkoja!

R&E&E (Ei varmistettu)

Hahaa, katselinpa tänään juurikin tuota samaista pukua harmaana pikku-E:lle ja oranssiraidallista Popin paitaa iso-E:lle. Lopulta ostin punavalko-pallomekon sille isommalle :D. Raidat ja pallot = ♥

MinEna
Kasvukäyrillä

Mä tiesin, että sulla on hyvä maku ;)

Elina U.
Lentoaskeleita

Huippuja löytöjä! Kirjoitin tuolla omalla tontillani meidän aleostoksista, kuinka mekin bongattiin "kuorihaalari" (siis miksi näitä kutsutaan?) puoleen hintaan syksyksi. Mutta jos olisin tiennyt tuosta Reiman fleecelisäominaisuudesta oltaisiin kyllä valittu sittenkin Reiman haalari! Ihanaa että joku muukin myöntää olevansa välillä ulapalla näiden lastenvaatejuttujen kanssa.

Minäkin rakastan P.O.P:n lastenvaatteita ja kuoseja (vaikka en kovin usein niitä raaski ostaakaan), mutta olen huomannut hassun jutun. Yksiväriset tai raidalliset vaatteet kyllä kestävät pesuja muuttumattomina, mutta muut printtivaatteet eivät olekaan niin laadukkaita kuin olen luullut. Ainakin pari kuviollista vaatetta hiukan haalistunut. Ei siis mitenkään paljon, mutta niissä ei ole laatu mielestäni eronnut halvemmista merkeistä oikein lainkaan. Mutta juurikin nuo sinunkin himoitsemasi raitajutut ovat tosi kestäviä!

MinEna
Kasvukäyrillä

Kuorihaalari, väikausihaalari, nimityksiä taitaa olla niin monta kun on äitejäkin, mutta mikään niistä tuskin (ehkä) on väärä (tai niin mä haluan ajatella ;)). Lastenvaatteet ja pukeutuminen on ihan oma tieteenlajinsa ja menee kyllä minulla välillä todella yli ymmärryksen!

No siis tää Reima fleecelisä oli mullekin ihan täysi yllätys (hyvä sellainen), kuosin perusteella mä tähän päädyin. Ticket to Heavenin haalarit on myös syötävänsöpöjä, mutta tällä kertaa pallot vei voiton. Mutta ajattele, tänä vuonna tuo ja ensi vuonna joku, sillä faktahan on se, että joka ikinen vuosi on kuitenkin hankittava uusi. Voin kertoa sitten joskus keväällä kuinka tuo toimi käytännössä. Vielä kun löydän sen vuoren siihen :)

Ihan oikeassa olet tuossa vaatteiden kestävyydessä, olen huomannut täsmälleen saman! Pätee myös moniin muihin merkkeihin, kuten Lidexin Moomin -sarjan bodyt näyttävät parin pesun jälkeen siltä, kuin olisivat olleet jo usealla lapsella käytössä. (Toki hintaeroakin on) aina voi luottaa raitoihin ;)

 

Elina U.
Lentoaskeleita

No se on kyllä totta, että joka vuosi pitää uusi hankkia. Ei millään mahdu kahta talvea sama puku, toivon että vuoden kestäisi sentään, eiköhän. Kerro ihmeessä sitten keväällä kokemuksia tuosta puvusta!

Ja sama ilmiö noissa printeissä tosiaan muillakin merkeillä. Ainakin Lindexin Littlephant -sarja tosin ollut mukava poikkeus. Vaatteet näyttää ainakin meillä edelleen ihan uusilta vaikka monta pesua jo koneessa pyörinyt.

MinEna
Kasvukäyrillä

Osa Lindexin vaatteista on kyllä todella hyviä, pääasiallisesti niitä tuleekin hankittua arkivaatteiksi neidille, kun eivät ole hinnallakaan pilattuja :)

Kommentoi