Ässän alelöydöt

Tänä vuonna osallistuminen alennusmyynteihin on ollut aivan naurettavan vähäistä. Eilen oli kuitenkin pakko änkeä perheemme Kauppakeskus Selloon, miljoonien muiden sekaan. Matkarattaat saivatkin jo erityismaininnan ja nehän oli vähän niinkuin koko perheelle. Muuten ainoa, joka jotain sai oli yllättäen neiti S! 😉 (Äiti sai onneksi oman osansa jo muutama päivä aikaisemmin pikavisiitillä Stockmannin outletissä, ettei tulut kovinkaan paha mieli)

Neidille tehtiin mielestäni erittäin hyviä löytöjä, joista ehdottomasti paras oli ReimaTecin haalari ensi syksylle (toivottavasti myös keväälle) -50%. Wihaa! Ja vielä superyllärinä se, että kotona vasta älysin (olen niiin amatööri näissä lastenvaate jutuissa), että siihenhän saa ostettua lisävuoren, jonka saa haalariin kiinni napeilla, niin onko sitten niinku myös talvihaalari vaimitähäh?! (Jos on niin kolminkertainen Wihaa!) Osaisiko joku kertoa onko siis todella näin?

img_2328.jpg

Haalari / Reima

Kuosikin on i h a n a. Pallot ja raidat, ne on nyt (ja ikuisesti?) mun mielestä vaan parhaita! (Ehkä joku on huomannutkin niiden toistuvan vaatetuksimme melko tiheään 😉 )

Polarn O. Pyretin (eli siis tuttavallisesti PoPin) alennusmyynnit on pakolliset. Vaatteet on toinen toistaan kivempia (niillä on muuten aika paljon raitoja) ja kuten konkariäidit ovat osanneet kertoa, laadukkaita. Eivät paljoa 60 asteen pesuista välitä, kuten niin monet muut.

Tällaiset -30% -50% löyöt lähti PoPilta mukaamme:

img_2316.jpg

Aika kivoja raitoja, vai mitä? 😉

img_2317.jpg

Body / Polarn O. Pyret

img_2318.jpg

Liivimekko / Polarn O. Pyret

img_2319.jpg

Paita / Polarn O. Pyret

 

Raitoja, palloja, raitoja, palloja, raitoja, aaaaaaaah!

Neidiltä ei muuten enää kannata kovinkaan paljoa kysellä, että ”Olisko tää kiva?” Sillä kaikki mitä hänelle näyttää saa suun hymyyn ja kädet vispaamaan. Kaikki vaatteet siis on kivoja. Äidin tyttö? 😉

 

Huomenna Turku, tiistaina Maarianhamina! 

Nyt pakkaamaan, taas. (Iso huoh!) Tällä kertaa Rumpalikin tulee mukaan.

Kommentit (8)
 1. Huippuja löytöjä! Kirjoitin tuolla omalla tontillani meidän aleostoksista, kuinka mekin bongattiin ”kuorihaalari” (siis miksi näitä kutsutaan?) puoleen hintaan syksyksi. Mutta jos olisin tiennyt tuosta Reiman fleecelisäominaisuudesta oltaisiin kyllä valittu sittenkin Reiman haalari! Ihanaa että joku muukin myöntää olevansa välillä ulapalla näiden lastenvaatejuttujen kanssa.

  Minäkin rakastan P.O.P:n lastenvaatteita ja kuoseja (vaikka en kovin usein niitä raaski ostaakaan), mutta olen huomannut hassun jutun. Yksiväriset tai raidalliset vaatteet kyllä kestävät pesuja muuttumattomina, mutta muut printtivaatteet eivät olekaan niin laadukkaita kuin olen luullut. Ainakin pari kuviollista vaatetta hiukan haalistunut. Ei siis mitenkään paljon, mutta niissä ei ole laatu mielestäni eronnut halvemmista merkeistä oikein lainkaan. Mutta juurikin nuo sinunkin himoitsemasi raitajutut ovat tosi kestäviä!

  1. Kuorihaalari, väikausihaalari, nimityksiä taitaa olla niin monta kun on äitejäkin, mutta mikään niistä tuskin (ehkä) on väärä (tai niin mä haluan ajatella ;)). Lastenvaatteet ja pukeutuminen on ihan oma tieteenlajinsa ja menee kyllä minulla välillä todella yli ymmärryksen!

   No siis tää Reima fleecelisä oli mullekin ihan täysi yllätys (hyvä sellainen), kuosin perusteella mä tähän päädyin. Ticket to Heavenin haalarit on myös syötävänsöpöjä, mutta tällä kertaa pallot vei voiton. Mutta ajattele, tänä vuonna tuo ja ensi vuonna joku, sillä faktahan on se, että joka ikinen vuosi on kuitenkin hankittava uusi. Voin kertoa sitten joskus keväällä kuinka tuo toimi käytännössä. Vielä kun löydän sen vuoren siihen 🙂

   Ihan oikeassa olet tuossa vaatteiden kestävyydessä, olen huomannut täsmälleen saman! Pätee myös moniin muihin merkkeihin, kuten Lidexin Moomin -sarjan bodyt näyttävät parin pesun jälkeen siltä, kuin olisivat olleet jo usealla lapsella käytössä. (Toki hintaeroakin on) aina voi luottaa raitoihin 😉

    

   1. No se on kyllä totta, että joka vuosi pitää uusi hankkia. Ei millään mahdu kahta talvea sama puku, toivon että vuoden kestäisi sentään, eiköhän. Kerro ihmeessä sitten keväällä kokemuksia tuosta puvusta!

    Ja sama ilmiö noissa printeissä tosiaan muillakin merkeillä. Ainakin Lindexin Littlephant -sarja tosin ollut mukava poikkeus. Vaatteet näyttää ainakin meillä edelleen ihan uusilta vaikka monta pesua jo koneessa pyörinyt.

    1. Osa Lindexin vaatteista on kyllä todella hyviä, pääasiallisesti niitä tuleekin hankittua arkivaatteiksi neidille, kun eivät ole hinnallakaan pilattuja 🙂

 2. Hahaa, katselinpa tänään juurikin tuota samaista pukua harmaana pikku-E:lle ja oranssiraidallista Popin paitaa iso-E:lle. Lopulta ostin punavalko-pallomekon sille isommalle :D. Raidat ja pallot = ♥

  1. Mä tiesin, että sulla on hyvä maku 😉

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *