Blogi ja Second Hand -verkkokauppa? Mukana ALENNUSKOODI!

 

yhteistyössä bloPPshop.fi

 

Kuten perjantaina jo vähän (ei niin hienovaraisesti) vihjailin, niin olisi tulossa kurkkaus huippublogiin, jonka kyljestä löytyy myös verkkokauppa hyvänkuntoisille, käytetyille lastenvaatteille! 

bloPPshop on kahden helsinkiläisäidin, Heidin ja Helenan, ylläpitämä perheblogi, jossa seikkailevat blogimammojen pojat ja pari prinsessaa. Hömpän ja hauskojen juttujen lisäksi blogi tarjoaa ihania kuvia, vinkkejä vaatehankintoihin sekä ihanan tunnelman! 

Itse Heidi ja Helena kuvasivat blogia näin: (meille) tärkeä, inspiroiva ja tyylitietoinen.

Ja oikeassa ovat, siitä se juuri on!

 

FullSizeRender.jpg

housut – Polarn O. Pyret*

paita – Ralph Lauren*

jääkarhu – Unto

 

Ja sitten se SHOP: huikea idea, jonka tarinaa en voinut olla utelematta:

”Shop lähti keskusteluista leikkipuistossa. Huomasimme että molempien pojille oli ”hankalaa” löytää oikanlaisia ja tyylisiä vaatteita, ja metsästimme usein niitä pitkään. Meillä on sama tyyli, ja koska lapset kasvavat niin nopeasti vaatteet käyvät pieniksi. Siksi päätimme että haluamme järkevällä tavalla myydä vaatteet eteenpäin.”

Ja järkevän tavan keksivätkin. SHOPissa on siis käytettyjä, hyväkuntoisia merkkivaatteita, kohtuuhintaan. Ainakinminulle, joka innostun hyvinkin herkästi logoilemaan tämä oli oikea löytö! Sillä onhan se totta: ne vaatteet jää pieniksi silmän räpäyksessä ja hinta uutena hankittuna usein hyvinkin suolainen. Ja koska allekirjoittanut EI ole kirpparityyppiä, klikkailen ne Second Handitkin mielelläni verkosta 😉

Mitä mieltä te olette? Huikea idea eikö? Löytyikö ehkä jo jotain, jonka haluaisit?

HYVIÄ UUTISIA:

Tämän viikon ajan, siis 9.11. asti koodilla KASVU saa -10% koko shopin valikoimasta! Jos et siis vielä kurkannut, niin nyt kannattaa tehdä se: http://bloppshop.fi/shop/!

 

tyylikästä alkanuttaa viikkoa 😉

E

 

* merkityt ovat blogin kautta saatuja tuotteita

 

 

Kommentit (1)
  1. Minusta tuo blogin ja kirppiksen yhdistäminen on hyvä idea ja olenkin kys. blogia jo jonkin aikaa seurannut ja useita vaatteitakin meille kotiuttanut. Blogin jutut ovat mielenkiintoisia ja kaikki ostamani vaatteet ovat vastanneet hyvin kuvauksia. Suosittelen!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *