Eläimellinen Sunnuntai

Kasvukäyrillä

Isillä oli tänään vapaapäivä ja hän vietti sitä merellä kalastushommissa. Me sen sijaan lähdimme tutustumaan maatilaelämään. Porkkalasta löytyvä Rehndahlin Kotieläinpiha tarjosi vähän toisenlaisen eläinpuisto fiiliksen, eläimet nimittäin pääasiassa tallusteivat vapaana ympäri puistoa!

Autosta ulos hypätessämme meitä oli vastassa tämä, 400kg painava emakko, joka köllötteli multakasassaa tyytyväisenä. 

Olisi sitäkin saanut silittää, mutta itse jätin tällä kertaa väliin, sen verran hurjan kokoinen neito oli.

Näitä sen sijaan siliteltiin enemmänkin:

Osa eläimistä oli aitauksissa, mutta siis hetkinen; portit olivat kaikki auki! Hekin siis olisivat voineet tulla tiellä vastaan, mutta olivat valinneet vihreämmän ruohon aitojen sisäpuolelta. 

Sitten siellä oli tämä syötävän herkullisen näköinen Massikka!

Prum prum!

 

Tämä asukkaan olisin voinut napata taskuun, niin herttainen se oli. Onneksi hän oli kuitenkin häkissä, niin vältyin kiusaukselta ;)

JOkaisella maatilalla on oltava kissa, niin täälläkin oli, ja varsin huomionkipeä sellainen! Kiipeili aidoilla ja kiehnäsi itseään ihmettelijöitä vasten. Kissa-allergikot, vältelkää häntä!

 

Todella ihana ja viehättävä paikka, neitiäkin tuntuu eläimet kiinnostavan! Paljon eväspaikkoja, yksi hiekkaläjä lapsille (ja eläimille) sekä useita liukumäkiä. Ensi kesälle siis yksi takuuvarma eväsretkipaikka. Tänään sää oli niin viileä, ettemme tarenneet hämmästellä tuntia pidempään, mutta lämpimänä kesäpäivänä.. varmasti viihtyy.

Ainoan (ison) miinuksen annan hinnasta. Huvista nimittäin sai pulittaa 10€/henkilö, mikä oli mielestäni todella suolainen, ei ne eläimet voltteja kuitenkaan heittänyt. Siitä huolimatta, päivä oli kiva ja paikka saa meiltä kyllä vielä uusintavisiitinkin!

 

Tiedätkö vastaavia kivoja ajanviettopaikkoja? Jaa vinkkisi!

 

Rauhallista sunnuntai iltaa!

 

Kommentit

No hyvä etteivät heittäneet! Sehän meinaa sitä että ne olivat onnellisia ja vapaita. Ketään ei oltu kiusattu sirkustemppuihin :) Onhan toi kymppi tietty aika paljon, mutta tuskinpa silläkään jää kauheasti voitolle jos eläimet on hyvin hoidettu ja ruokittu tuossa paikassa.

MinEna
Kasvukäyrillä

Olet aivan oikeassa! Kyllähän yrittäjänkin on elettävä :)

Elina U.
Lentoaskeleita

En kestä kun tuo emakko on niin symppiksen näköinen! :D <3 Ihanaa että eläimet ovat noin onnellisen oloisia!

Nuo kotieläintilat maksaa ilmeisesti kaikki kympistä ylöspäin. Minäkin olin kesällä vähän ihmeissäni kun tämän tajusin (googlailtiin lähialueen paikkoja ja korkein hinta hipoi muistaakseni yli kahtakymppiä!), mutta sitten aloin miettiä että kyllähän tuollaisen paikan pyörittämiseenkin toki kuluja menee. Me käytiin kesällä Uudenkaupungin ja Pyhämaan rajoilla tosi suloisessa Kuppi ja Tassi-nimisessä paikassa, oli kyllä poitsulle ihan riittävän jännä reissu! :D

MinEna
Kasvukäyrillä

Se oli kyllä melkoinen! :D

kaikkihan ne taitaa samoissa luokissa pyöriä, ehkä se olikin juuri se mikä yllätti, että hinnat tässäkin huvissa on varsin kovat.

Liv
Päiväuniaika

Mekin käytiin kesällä siellä, ihana paikka. Silloin yks minikili (mikä lie oikeasti oli) heitti kyllä puolivoltin erästä autoa päin :D 

mun mielestä se 10€/hlö on itse asiassa aika vähän, kun miettii mitä kaikkea ne maksaa siitä rahasta ja kuinka paljon työtä nää ihmiset tekee sen eteen, että voivat pitää tuollaista paikkaa auki. Ihan mielelläni maksan sen 10€ per naama. :) 

MinEna
Kasvukäyrillä

Hahah:D

kyllä mäkin aion sen toistekin maksaa, ei se niin paljon ole, mutta kuten sanottu yllä: ehkä se oli just se yleinen hintataso joka yllätti. 

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.