Eläimellinen Sunnuntai

Isillä oli tänään vapaapäivä ja hän vietti sitä merellä kalastushommissa. Me sen sijaan lähdimme tutustumaan maatilaelämään. Porkkalasta löytyvä Rehndahlin Kotieläinpiha tarjosi vähän toisenlaisen eläinpuisto fiiliksen, eläimet nimittäin pääasiassa tallusteivat vapaana ympäri puistoa!

Autosta ulos hypätessämme meitä oli vastassa tämä, 400kg painava emakko, joka köllötteli multakasassaa tyytyväisenä. 

IMG_4307.jpg

Olisi sitäkin saanut silittää, mutta itse jätin tällä kertaa väliin, sen verran hurjan kokoinen neito oli.

Näitä sen sijaan siliteltiin enemmänkin:

IMG_4292.jpg

Osa eläimistä oli aitauksissa, mutta siis hetkinen; portit olivat kaikki auki! Hekin siis olisivat voineet tulla tiellä vastaan, mutta olivat valinneet vihreämmän ruohon aitojen sisäpuolelta. 

IMG_4283.jpg

IMG_4298.jpg

Sitten siellä oli tämä syötävän herkullisen näköinen Massikka!

IMG_4274.jpg

Prum prum!

 

IMG_4270.jpg

Tämä asukkaan olisin voinut napata taskuun, niin herttainen se oli. Onneksi hän oli kuitenkin häkissä, niin vältyin kiusaukselta 😉

IMG_4257.jpg

JOkaisella maatilalla on oltava kissa, niin täälläkin oli, ja varsin huomionkipeä sellainen! Kiipeili aidoilla ja kiehnäsi itseään ihmettelijöitä vasten. Kissa-allergikot, vältelkää häntä!

IMG_4260.jpg

 

Todella ihana ja viehättävä paikka, neitiäkin tuntuu eläimet kiinnostavan! Paljon eväspaikkoja, yksi hiekkaläjä lapsille (ja eläimille) sekä useita liukumäkiä. Ensi kesälle siis yksi takuuvarma eväsretkipaikka. Tänään sää oli niin viileä, ettemme tarenneet hämmästellä tuntia pidempään, mutta lämpimänä kesäpäivänä.. varmasti viihtyy.

Ainoan (ison) miinuksen annan hinnasta. Huvista nimittäin sai pulittaa 10€/henkilö, mikä oli mielestäni todella suolainen, ei ne eläimet voltteja kuitenkaan heittänyt. Siitä huolimatta, päivä oli kiva ja paikka saa meiltä kyllä vielä uusintavisiitinkin!

 

Tiedätkö vastaavia kivoja ajanviettopaikkoja? Jaa vinkkisi!

 

Rauhallista sunnuntai iltaa!

 

Kommentit (6)
 1. Mekin käytiin kesällä siellä, ihana paikka. Silloin yks minikili (mikä lie oikeasti oli) heitti kyllä puolivoltin erästä autoa päin 😀 

  mun mielestä se 10€/hlö on itse asiassa aika vähän, kun miettii mitä kaikkea ne maksaa siitä rahasta ja kuinka paljon työtä nää ihmiset tekee sen eteen, että voivat pitää tuollaista paikkaa auki. Ihan mielelläni maksan sen 10€ per naama. 🙂 

  1. Hahah:D

   kyllä mäkin aion sen toistekin maksaa, ei se niin paljon ole, mutta kuten sanottu yllä: ehkä se oli just se yleinen hintataso joka yllätti. 

    

 2. En kestä kun tuo emakko on niin symppiksen näköinen! 😀 <3 Ihanaa että eläimet ovat noin onnellisen oloisia!

  Nuo kotieläintilat maksaa ilmeisesti kaikki kympistä ylöspäin. Minäkin olin kesällä vähän ihmeissäni kun tämän tajusin (googlailtiin lähialueen paikkoja ja korkein hinta hipoi muistaakseni yli kahtakymppiä!), mutta sitten aloin miettiä että kyllähän tuollaisen paikan pyörittämiseenkin toki kuluja menee. Me käytiin kesällä Uudenkaupungin ja Pyhämaan rajoilla tosi suloisessa Kuppi ja Tassi-nimisessä paikassa, oli kyllä poitsulle ihan riittävän jännä reissu! 😀

  1. Se oli kyllä melkoinen! 😀

   kaikkihan ne taitaa samoissa luokissa pyöriä, ehkä se olikin juuri se mikä yllätti, että hinnat tässäkin huvissa on varsin kovat.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *