Elämäni Aakkoset

Olen lukenut useita Toimituksen innostamia blogikirjoituksia aiheesta ”Elämäni Aakkoset”, ja ne ovat olleet toinen toistaan ihanampaa luettevaa! Päätinpä siis itsekin kantaa korteni kekoon.

Ei siis muuta kuin  A, B, C, kissa kävelee!

Avioliitto

Liitto, jonka me solmimme mieheni kanssa kymmenen vuoden yhteiselon jälkeen, olleksemme perhe, jolla yhteinen nimi. Tällä hetkellä minulle henkilökohtaisesti todella iso asia. Itse eroperheen lapsena ajattelen, että tätä pitää vaalia, pitää kuin kukkaa kämmennellä; meidän kaikkien parhaaksi.

img_5586.jpg

Häät Meidän Tapaan, koko jutun voit lukea täältä.

B Blogi

Rakas, ja itse asiassa tällä hetkellä ainoa, oma harrastus, joka on vain minun juttuni. Hetket blogin parissa ovat aikaa, jolloin voin sulkea oven rauhoittua. Ilahdun joka ikisestä tykkäämisestä ja kommentista niin, että ne motivoivat jatkamaan eteenpäin. Viime aikoina aika on ollut kortilla ja se on heijastunut myös tähän harrastukseen. Välillä tunnen kohdanneeni umpikujan, mutta kehityksenhaluisena olen toistaiseksi aina löytänyt sieltä reitin ulos.

C Coldplay

Bändi, jonka myötä löysin vihdoin sen oman musiikkimaailmani, tai no oikeastaan sen maailman, joka valtaa suurimman osan musiikista, jota kuuntelen. 

D D-Vitamiini

Aamujemme kohokohta, minamiini.

E Energia

Asia, jonka puutteesta on muodostunut yksi isoimmista haasteista arjen pyörittämisessä. Eli siis ihan normaalia taaperoperheen arkea täällä vaan vietellään 😉

F Fine Dining

Tätä haluaisin harrastaa paaaaaaljon enemmän kuin elämässä on tällä hetkellä mahdollisuus!

G Geenit

ja niiden jatkuminen. Joka päivä huvitun (ja kauhistun) kun näen neiti S:ssä niin paljon meidän molempien piirteitä. Niin ulkonäössä kuin luonteessa.

dsc_0474.jpg

Neiti Tuimis (kumpikohan mahtaa olla: äiti vai isi?)

H Hiljaisuus

Harvinaista herkkua! Aikaisemmin en kerta kaikkiaan voinut sietää hiljaisuutta, yksin kotona ollessa minulla oli päällä televisio, radio ja useimmiten puhuin vielä samaan aikaan puhelimessa. Nykyään: se luksusta.

I Ikiliikkuja

Well, that’s what she is!

J Joku

Sillä Jollakin olisi aivan kamalasti hommaa meillä! Iso osa lauseita, joita suustani pääse alkavat yleensä sanoilla Jonkun pitäisi….

K Kasvu

Ollaan kasvettu, ihan jokainen, aivan kamalasti kuluneen puolentoista vuoden aikana. Vanhempien henkistä kasvua ei voi sanoissa mitata, neidin fyysinen kasvu on ollut kutakuinkin 35cm ja 7 kiloa

L Leikki

Lapsen työ. Ja sitä meille tehdään huimasti. Jotta jonkinlainen kuri ja järjestys säilyisi on useimmiten jomman kumman meistä oltava leikkimässä tai lukemassa neidin kanssa. Leikki on myös alkanut saamaan uusia ulottuvuuksia ja alkanut siirtyä mielikuvistus toimintoihin, kuten nukelle vaipan vaihtoon ja potalla istuttamiseen. Kakkujen tekoa ilman hiekkaa. Mitä vain keksiä. Aika kivaa, kun aikuinen voi osallistua; ainakin vähän.

img_6057.jpg

 

M Masennus

Kurja kaveri. Jokin aika sitten luulin sen jo tehneen paluun elämämääni, mutta hyvin nopeasti tajusin, että kyse olikin vain energiapuutteesta, huonosti nukutusta vuodesta ja töiden tuomista arjen haasteista. Hetkellinen säikähdys oli kuitenkin tarpeellinen muistutus siitä, että Äidistäkin on muistettava pitää huolta, vaikka lapsi onkin aina etusijalla.

N Netflix

Kiitos, että olet olemaassa ja voin kääntyä puoleesi silloin kun minulla on mahdollisuus löhötä ja katsella hömppää.

O Oma-aika

Kortilla. Toisinaan harmittaa, useimmiten ei.

P Perhe

Kaikkeni <3

img_4871.jpg

Q Quarter Pounder

Aivan liian usein syöty hampurilainen 😀

R Raparperi

Ehdoton kesäherkku! Mehuna, piirakkana, kiisselinä, ihan miten vain, NAM!

S Saaristo

Toinen kotini. Olen viettänyt siellä ison osan lapsuudestani ja se on SE PAIKKA, jossa mieli lepää ja sielu rauhoittuu. Aina. Maailmassa ei kauniimpaa ja parempaa paikka ole <3

img_2544.jpg

 

T Toivo

Toivolla oli iso osa elämässäni ennen neitiä, ensin elämä tahattomasti lapsettomana oli pelkkää toivomista ja myöhemmin toivon ja toivomisen välttelyä. Nykyään uskon, että toivolla on mahdollisuus ja annan itselleni luvan toivoa niitä asioita, joista elämässäni haaveilen. Näistä ajatuksista voit käydä kurkkimassa enemmän täällä ja täällä.

U Uni

Niin tarpeellista. Ihan jokaiselle.

V Vanhemmuus

Jotain missä ei koskaan voi olla valmis. Opettelua, vainuamista, itkua, naurua, huolta, onnea ja kaikkea tätä aina asteikoiden ääripäissä.

X X-Kromosomi

Vahva juttu meidän suvussa: kolme ssasukupolvessa 12 tyttöä, ei ainoataan poikaa, kunnes viimein numero kolmetoista, serkkuni poika tuli mieheksi sukuun!

Y Yleisö

eli tässä tapauksessa TE, rakkaat lukijat. Ilman teitä tässä ei olisi mitään iloa (tai no vähän), mutta te teette kirjoittamisesta jatkamisen arvoista. Minusta tuntuu, että muistan sanoa sen teille aivan liian harvoin, mutta usein sitä ajattelen: kiitos, että olette siellä ruutujenne toisella puolella, ja kiitos jokaisesta tykkäyksestä ja kommentista, jonka olette jättäneet <3 Ja te, jotka ette ole vielä tehneet: haastan teidät TULKAA ESIIN! 😉

Z Ziggy Stardust

Joillekin se merkka jotain muuta, minulle se tarkoittaa meidän toista mäyräkoiraamme, joka ylpeänä kantaa tuota nimeä <3

img_4223.jpg

Siis puolet tuosta karvapallosta <3

Å Åland

Kuten Rosannalla, myös minulle Ahvenanmaalla on ollut iso rooli elämässämme. Viime kesä reissusta j aikaisemmista muistoista voit lukea täältä.

Ä Äitiys

Kaikki mitä odotin ja enemmän.

Ö Ötökkä

Neiti S, ennen kuin hänestä tuli neiti S.

 

Joko sinä olet kertonut omasi?

 

 

suhteet oma-elama ystavat-ja-perhe ajattelin-tanaan
Kommentit (4)
  1. Näitä on aina kiva lukea. Olen kirjoittanut Gloriaan aakkoshaastatteluita ja kirjoitin omat aakkoseni blogiini.

    1. Kiitos kommentistasi MinnaKoo! Nää aakkoset on kyllä ollut todella kivoja lukea, kävin lukemassa sinunkin: ihanat aakkoset! Täytyykin tutustua blogiisi paremmin ajan kanssa 🙂

  2. Hei tää oli tosi ihana =)

    1. ihanat oli itselläsikin <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *