HEI YO! – Mitä te ootte saanu lahjaksi?

IMG_6002.JPG

 

Moi!

Mä olen ihan kohta kaks, siis tarkkaan ottaen ens viikolla, eikä Äiti ole vieläkään ihan päättänyt, että mitä ne antaa mulle lahjaksi? Oon yrittänyt sanoa, että Pupu tai Poni olis kovia juttuja, mutta Äiti sano, että mä puhun höpöjä.

Niin mä ajattelin kysyä teiltä: mitä te ootte saanu kaksvuotislahjaksi? Tai jos te olisitte kaksvee, niin mikä olis coolein lahja ikinä? 

 

Hauskaa viikonloppua!

 

 

Kommentit (19)
 1. Meidän kaksveen lahjaan ei kamalasti panosteta kun on vielä mahdollista selvitä vähällä. 😀 Kirpparilta ostin sellaisen leikkikosketinsoittimen (vai mitä ne on nimeltään?), kolme euroa. Ja lapsi varmasti rakastaa koska äänet. Kummeille ja muille kysyjille on vinkattu että muumitikkarilla hyvinkin saa lapsen ikionnelliseksi, nähtäväksi jää mitä paketeista paljastuu. 🙂

 2. Mä ostin kirjoja Filipalle, koska kirjat on nii-in pop meillä. Niitä luetaan koko ajan ja kirjastosta kannetaan niska vääränä joka viikko lisää 🙂

  Mun vanhat lapsuuden kirjat on kaivettu äidin vintistä ja niitäkin luetaan koko ajan, joten kirjoista voi ainakin sanoa, että ne säilyy pitkään ja on ihania muistoja sitten vanhempanakin…ja jos tulee omia lapsia niin niitä on sitte nostalgista antaa eteenpäin.

  1. Kirjat on täälläkin pop! Niitä onkin vinopino ja joka ilta luetaan vähintään yks 🙂 

   Myös äidin lapsuudenaarteet, kuten Vanttu ja Kani Kuriton on kovassa huudossa; nostalgista <3

    

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *