Hyvää Naistenpäivää – Päivä ja naiset

Hyvää Naistenpäivää Kaikille!

Kaiken tämän hässäkän keskellä Naistenpäivä tuli kreivin aikaan ja on ollut ihana perhe- ja nautintopäivä! Aurinkoisena päivänä on viettetty iloista perheaikaa ja ja nautittu hemmottelusta. Tätä on kaivattu, hetkellisesti (oikeasti luulin jo, että pysyvästi) Frankenstainiksi muuttunut äiti on taas ollut hyväntuulinen ja tuntenut olonsa ihmiseksi. En voi kuin kiittää ja todeta, kuinka onnekas olen, kun rinnallani on mies, joka tietää milloin kaivataan hieman extra lellimistä, naistenpäivä antoi vielä hyvän ”tekosyyn”, kiitos <3

womensdayflowers.jpg

Vaaleanpunaiset ruusut saapuivat eilen, minulle ja neidille omat kimput ja

tänä aamuna ne koristivat aamukahviani <3

Ihana päivä huipentui perheillalliseen läheisessä kylpylässä, ah mä nautin, ei ruuanlaittoa, tiskiä tai mitään muutakaan arkista! Perheen naiset pukivat raidat päälle kera mustien farkkujen, isompi punasi huulensa ja lähtivät yhdessä nauttimaan isin tarjoamasta illallisesta. Sanoiko jo: juuri mitä tarvitsin?

womensday_dinner.jpg

Perhe K:n naiset naistenpäivän dinneriilä. Äidin raidat: Gant, neidin raidat: Polarn o Pyret.

(Reality check ja note to self: neidin kanssa ei tällä hetkellä kannata yrittää syödä kolmen ruokalajin illallista, ellei halua syödä jälkiruokaa juosten ;))

 

Miten teillä vietettiin naistenpäivää, onko jotain perinteitä vai onko se vain päivä muiden joukossa?

 

 

Kommentit (2)
  1. Päivä alkoi vauvauinnilla ja jatkui brunssilla <3 ja rakas poikamme joka on joka ainoan kerran sammunut kuin tukki ja nukkunut vähintään tunnin päätti juuri tällä kertaa tehdä poikkeuksen eli brunssi oli vähän vähemmän rauhallinen kun oli suunniteltu...no se on elämää!

    1. Lapset, ne elämästä aina astetta jännittävämpää <3 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *